Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas domē notiks forums par “dabīgu ģimeni”

14.maijā no plkst.9.00 līdz plkst.16.00 Rīgas domes Sēžu zālē Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs atklās otro starptautisko forumu „Dabīga ģimene kā vērtība un valsts prioritāte”, kuru organizē biedrība „Asociācija Ģimene” sadarbībā ar NVO „Pasaules ģimeņu kongress” un RD Labklājības departamentu.

Kā informē dome, foruma galvenā tēma - laulībā balstīta ģimene ir vislabākā vide bērna audzināšanai.Forumā piedalīsies eksperti no Latvijas, ASV, Polijas, Francijas un Krievijas, kas runās par jaunākajām tendencēm pasaulē ģimenes jomā, iepazīstinās ar faktiem par bērnu un jauniešu izglītotību ģimenes jautājumos un tās ietekmi uz sievietes un vīrieša veselību, diskutēs par laulības ietekmi uz bērnu audzināšanu ģimenē, audžuģimeņu veidošanos veicinošiem un kavējošiem faktoriem, bērnu tālāko dzīvi un jaunu attiecību veidošanos. Noslēgumā plānots pieņemt rezolūciju dabīgas ģimenes atbalstam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas