Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rīgas dome vēl gaida atbildi no FM par ES līdzekļu piesaisti VEF Kultūras pils rekonstrukcijai

Rīgas pašvaldība pašlaik gaida atbildi no Finanšu ministrijas par Eiropas Savienības (ES) fondu līdzekļu piesaisti VEF Kultūras pils rekonstrukcijai, aģentūrai LETA sacīja Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs (GKR), atzīstot, ka "izveidojusies neskaidra situācija".

Burovs skaidroja, ka jau vairākus mēnešus no valsts varas pārstāvjiem tiek gaidīts lēmums par līdzekļu piesaisti. Pērn ticis skaidrots, ka līdzekļu piešķiršana atkarīga no Eiropas Komisijas (EK), taču nesen EK vēstulē esot informējusi valdību, ka valstij pašai jāpieņem attiecīgs lēmums. "Pašlaik viss atkarīgs no valsts varas pārstāvjiem," pauda Burovs.

Kā vēstīts, vakar uz rekonstrukciju tika svinīgi slēgta VEF Kultūras pils un jau atjaunotās telpas cer atklāt nākamā gada 18.novembrī.

Rīgas domes Īpašuma departaments ir parakstījis līgumu ar būvfirmu SIA Velve par VEF Kultūras pils pārbūves un renovācijas darbu veikšanu. Līgumcena ir 8,97 miljoni eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Kopējās projekta izmaksas ar PVN ir aptuveni 11 miljoni eiro. No minētajām izmaksām vairāk nekā sešus miljonus eiro plānots piesaistīt no Eiropas Savienības fondiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas