Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rīgas mikroautobusos biļešu cenas pieaugums nav plānots

Rīgā strādājošajās mikroautobusu kompānijās nav sagaidāms braukšanas biļešu cenu pieaugums, pavēstīja Rīgas domes (RD) Satiksmes departamenta Tiesiskā nodrošinājuma, personāla un informācijas nodaļas projektu vadītājs Mareks Ivans.Viņš sacīja, ka pašlaik neviena no Rīgā strādājošajām mikroautobusu kompānijām nav vērsusies domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijā ar iesniegumu par braukšanas maksas palielināšanu, izņemot kompānija _Taksi.

lv_, kuras jaunie tarifi jau stājās spēkā oktobra beigās.Ivans pastāstīja, ka bez domes apstiprinājuma mikroautobusos braukšanas biļešu cenas palielināt nav iespējams. Mikroautobusu kompānijas ir komercpārvadātāji, kuri braukšanas maksu nosaka paši, bet jebkuras izmaiņas braukšanas biļešu izcenojumos ir jāapstiprina Rīgas domei.

Taksi.lv prasītais mikroautobusu biļešu cenu pieaugums no 40 līdz 50 santīmiem stājās spēkā oktobra beigās. Biļešu cenas pieauga maršrutos Nr.216 Ķengarags-Centrs-Ķengarags, Nr.209 T/c Domina-Rumbula, Nr.219 Tirdzniecības centrs Mols-Centrs un Nr.276 Dārziņi-Krasta iela-Ķīpsala. Savukārt 276.maršruta posmos Dārziņi-Centrs un Centrs-Ķīpsala kompānija lūdza paaugstināt biļetes cenu no 40 līdz 50 santīmiem, bet pilnā maršrutā no Dārziņiem līdz Ķīpsalai uzņēmums piedāvā saglabāt līdzšinējo braukšanas maksu - 60 santīmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas