Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Rīgas sabiedriskajā transportā svētku dienās varēs braukt bez maksas

31.decembrī un 1.janvārī pasažieri varēs izmantot Rīgas sabiedrisko transportu bez maksas. Kā Diena uzzināja uzņēmumā Rīgas satiksme, sabiedriskais transports gan 31.decembrī, gan 1.janvārī kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt atsevišķos maršrutos tiks nozīmēti papildus reisi.

Arī Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas 31.decembrī un 1.janvārī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā - tur par auto novietošanu būs jāmaksā. Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centri 31.decembrī un 1.janvārī būs slēgti.

Lai nodrošinātu ērtāku pasažieru nokļūšanu uz svētku pasākumu norises vietām, 31.decembra dienas vidū atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks palielināts reisu skaits līdz plkst. 20. Palielināta kustības intensitāte būs sekojošos maršrutos: 3., 9., 14., 15., 17., 22., 25. trolejbusa maršrutā, 4., 6., 7., 11.tramvaja maršrutā, 12., 16. autobusa maršrutā.

Svētku uguņošanas laikā no plkst. 23 līdz plkst. 1 5.maršruta tramvaji no Iļģuciema un 7.maršruta tramvaji no t/c Dole, kursēs līdz Centrāltirgum un atpakaļ pēc pagaidu braukšanas sarakstiem, savukārt attiecīgie maršruti no otra galapunkta šajā laika posmā būs slēgti.

Lai nodrošinātu pasažieru ērtu nokļūšanu no pasākumu norises vietām uz mājām, naktī no 31.decembra uz 1.janvāri sabiedriskajam transportam atsevišķos maršrutos tiks organizēti papildus reisi līdz plkst. 3 no pilsētas centra. Papildus reisi tiks organizēti 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusa maršrutā, 4., 5., 6., 7., 10., 11. maršrutā, 3., 11., 23. (apvienots ar 12. un 26. maršruta autobusiem) 18., 24., 25., 37., 40., 51., 53. autobusa maršrutā.

Ar papildus reisiem varēs iepazīties uzņēmuma mājas lapā www.rigassatiksme.lv, kā arī galapunktos un pieturvietās, kas izvietotas pilsētas centrā.

Nakts satiksmes maršruti naktī no 30. uz 31.decembri kursēs kā ierasts un par braucienu būs jāmaksā viens lats. Savukārt naktī no 31.decembra uz 1.janvāri paralēli papildus organizētajiem papildus reisiem kursēs arī nakts satiksmes maršruti pēc ierastā kustības saraksta, kā arī šos maršrutus pasažieri varēs izmantot bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas