Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Rīgas satiksme aicina skolēnus un skolotājus pagarināt atlaides saņēmēja statusu

Tuvojoties 1. septembrim un jaunā mācību gada sākumam, Rīgas satiksme atkārtoti aicina galvaspilsētas 5. klašu, 10. – 12. klašu skolēnus un Rīgas pilsētas skolu skolotājus laikus pagarināt atlaides saņēmēja statusu, lai arī turpmāk varētu iegādāties braukšanas biļetes ar atlaidi.

Rīgas satiksme ir izveidojusi un Rīgas pilsētas skolām nosūtījusi grafiku ar laiku, kad mācību iestādē ieradīsies pārvietojamais klientu apkalpošanas centrs. Tādējādi jau sākot no 2. septembra 5. klašu, 10. – 12. klašu skolēni un skolotāji varēs pagarināt atlaides saņēmēja statusu uz vietas skolā, informē uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis. Gadījumā, ja līdz 15. septembrim mācību iestādē neierodas pārvietojamais klientu apkalpošanas centrs, ir jādodas personīgi uz kādu no Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot izziņu no skolas vai pagarinātu skolēna apliecību, un jāpagarina iespēja izmantot atlaidi.

2. – 4. klašu skolēniem  un 6.- 9. klašu skolēniem statuss tiek atjaunots automātiski atbilstoši dzimšanas gadam – tas nozīmē, ka skolēns pēc 15. septembra automātiski saņems tiesības izmantot sev pienākošos atlaidi un viņam nekur nav jādodas.

Gadījumā, ja līdz šim skolēns Rīgā nav mācījies vai uzsāk mācības 1. klasē – vispirms jāpainteresējas mācību iestādē, vai tā neplāno iesniegt kolektīvo pieteikumu par vairākiem skolēniem vienlaikus. Ja nē, jādodas uz kādu no Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu un izziņu no skolas. Tur tiks izgatavots personalizētais e-talons, kā arī piemērota kategorijai atbilstoša atlaide.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas