Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

RSU sākusies pieteikšanās rezidentūras studiju programmā

Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) ir sākusies pieteikšanās studijām programmā Rezidentūra medicīnā, RSU Tālākizglītības fakultātē. Pieteikumi no potenciālajiem rezidentiem tiks pieņemti līdz 2011.gada 19.jūlijam.

Jevgēnija Livdāne, RSU Tālākizglītības fakultātes dekāne: "Studijas Rīgas Stradiņa universitātes rezidentūras programmā daudziem jaunajiem mediķiem šķiet vairāk nekā loģiska izvēle, jo, pirmkārt, RSU rezidentūras specialitāšu studiju programmas vada labākie RSU profesori un mācību spēki, kas ir attiecīgo medicīnas nozaru līderi ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Otrkārt, RSU rezidentūras studiju pamatvērtības ir nepārtraukta klīnisko un pētniecisko prasmju pilnveide, kā arī regulāra teorētisko zināšanu papildināšana ar jaunākām medicīnas atziņām. Un visbeidzot, - mūsu universitātes veikto aptauju rezultāti demonstrē - rezidentūras studiju laikā iegūtās zināšanas augsti tiek novērtētas RSU rezidentūras absolventu un viņu darba devēju vidū."

Rīgas Stradiņa universitātē ir iespēja specializēties 67 ārstu specialitātēs, piemēram, asinsvadu ķirurgs, alergologs, bērnu ķirurgs, internists, imunologs, plastikas ķirurgs, kardiologs, sporta ārsts un daudzās citās. Studijas rezidentūrā notiek Latvijas vadošajās klīnikās, moderni aprīkotās klīniskajās, mācību un zinātniskajās bāzēs. Rezidentiem ir iespējas, strādāt ar modernām tehnoloģijām un jau no 2012.gada, RSU rezidentiem būs iespēja apgūt dažādas sarežģītas medicīniskas manipulācijas Baltijā modernākajā RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrā. Rezidentūras studiju ilgums 3-6 gadi, atkarībā no izvēlētās specialitātes. Piešķirtais grāds - speciālista kvalifikācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas