Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sniega tīrīšana pēdējo dienu laikā Rīgai izmaksājusi pusmiljonu latu

Sniega tīrīšana un izvešana no galvaspilsētas pēdējo dienu laikā Rīgas pašvaldībai izmaksājusi pusmiljonu latu. Tā pirmdienas rītā LNT raidījumā 900 sekundes pavēstīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs)."Naudas sniega tīrīšanai pietiks," teica N.Ušakovs. Ja gadījumā nauda sniega tīrīšanai un izvešanai pietrūks, tad "mums ir rezerves fonds".

Rīgas mērs arī norādīja, ka šoziem tiks veikta informatīva kampaņa, lai mudinātu rīdziniekus aktīvāk izmantot sabiedrisko transportu un vienlaicīgi ir arī plāns dienās, kad sniega dēļ ir īpaši grūtāk pārvietoties ar automašīnām, palielināt sabiedriskā transporta vienību skaitu vairākos maršrutos. Plānots arī būtiski samazināt automašīnu stāvvietu skaitu pilsētas centrā, lai papildus mudinātu cilvēkus no automašīnām pārsēsties sabiedriskajā transportā.

Sestdien un svētdien Rīgā sniegs tika izvests daudzviet no centra gājēju tuneļiem, sabiedriskā transporta pieturvietām, krustojumu teritorijām, atsevišķiem tiltiem, kā arī no šaurajām pilsētas ielām, kur sniega vaļņi brauktuvju malās traucēja transportlīdzekļu kustību. Patlaban tiek apkopoti dati par izvestā sniega daudzumu, Dienai pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ieva Prauliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas