Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Spodrības mēneša ietvaros savākti 16 000 kubikmetri atkritumu

Spodrības mēneša laikā, kas ilga no 11.aprīļa līdz 11.maijam, savākti gandrīz 16 000 kubikmetri atkritumu un sakopti vairāk nekā 1 750 hektāri pašvaldības teritoriju, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Sakopšanas pasākumu ietvaros Rīgas domes Satiksmes departaments organizēja ielu bedru remontu 5 350 kvadrātmetru platībā, 982 kilometru ielu tekņu zonas attīrīšanu no smiltīm un nogulsnēm, kā arī organizēja 266 ielu malās esošo koku laistīšanu pēc ziemas perioda. Savu teritoriju sakopšanā piedalījās kopskaitā 94 Rīgas izglītības iestādes.

Savukārt Rīgas pašvaldības policija fiksēja 218 nekoptas teritorijas un 52 namu graustus, noformēja 191 rakstisku brīdinājumu par nepieciešamību sakopt teritoriju vai kādu objektu, kā arī sastādīja 39 administratīvā pārkāpuma protokolus un 81 apskates protokolu.

Pēc iedzīvotāju sniegtās informācijas pilsētas izpilddirekcijas organizēja sakopšanas darbus apmēram 70 dažādās Rīgas vietās. Norādītajās teritorijās pārsvarā atradās sadzīves atkritumi, stikli, būvgruži, pērnā zāle un lapas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas