Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

11.klašu skolēni var pieteikties bezmaksas vasaras nometnei ASV

Jaunieši, kas šobrīd mācās 11.klasē, aicināti pieteikties bezmaksas vasaras nometnei BAFF līderības akadēmija, kas sniedz iespēju pavadīt vasaru ASV, aģentūra LETA noskaidroja Valsts izglītības attīstības aģentūrā (VIAA).

Pēc aģentūras sniegtās informācijas, šajā pasākumā jaunieši varēšot iegūt jaunas zināšanas karjeras izaugsmei, iepazīt citas kultūras, atklāt savus talantus un iegūt jaunus draugus un domubiedrus.

Akadēmiju plānots organizēt ASV pilsētā Portlendā, Meinas štatā, trīs nedēļu garumā. Pēc apmācībām skolēniem būs organizēta nedēļu ilga ekskursiju programma uz Ņujorku, Bostonu un Vašingtonu, gūstot plašāku ieskatu ASV kultūrā, vēsturē un uzņēmējdarbībā.

Dalība nometnē ir bezmaksas. BAFF segs visus skolēnu ceļošanas, dzīvesvietas, ēdināšanas, veselības apdrošināšanas un transporta izdevumus.

Programmai aicināti pieteikties aktīvi un mērķtiecīgi skolēni, kuriem ir interese par jebkāda veida uzņēmējdarbību un vēlme iegūt jaunas zināšanas ārpus skolas. Pieteikšanās vasaras nometnei iespējama līdz 8.martam.

Lai piedalītos konkursā, skolēnam jāaizpilda pieteikuma anketa angļu valodā, jāsagatavo atbildes uz pieciem ar līderību un motivāciju saistītiem jautājumiem un jāiesūta skolas sekmju izraksts. Labākie kandidāti tiks aicināti uz intervijām klātienē, kuru laikā tiks izvēlēti 60 programmas dalībnieki.

Top komentāri

Antirusists
A
Lieliski !
Vienotības vēlētājs
V
No šiem jauniešiem izaugs Latvijas jaunā politiskā elite !
bij.deputāts
b
Es tikai varu pabrīnīties par LV valdošo politiķu trulumu neveicot visādi scorsezes u.c. osvoboditelu tiesisku repatriāciju..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas