Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

airBaltic līdz gada beigām pārtrauc lidojumus uz un no Telavivas

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic, ņemot vērā pašreizējo situāciju Izraēlā, atcēlusi visus plānotos lidojumus uz un no Telavivas līdz 2024.gada 1.janvārim, aģentūru LETA informēja airBaltic pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka pasažieru, darbinieku un lidojumu drošība ir "airBaltic" galvenā prioritāte. Lidsabiedrība uztur ciešus kontaktus ar valsts un starptautiskajām iestādēm. Tādējādi uzņēmums saglabā elastību un ir gatavs nepieciešamības gadījumā pielāgot lidojumu grafiku.

"airBaltic" aicina visus ietekmētos pasažierus pārbaudīt rezervācijas lidsabiedrības mājaslapā, lai saņemtu atmaksu, vai arī sazināties ar "airBaltic" zvanu centru par citām iespējamām izmaiņām pa tālruni +371 6700 6006.

Jau ziņots, ka palestīniešu kaujinieku grupējums "Hamās" šogad 7.oktobrī veica negaidītu uzbrukumu no Gazas joslas, izšaujot vairākus tūkstošus raķešu un iefiltrējoties vairākās vietās Izraēlā. Izraēla atbildēja ar pretuguni. "Hamās" uzbrukumā Izraēlā noslepkavoti vairāk nekā 1400 cilvēku un aptuveni 4000 ir ievainoti.

Izraēla atbildēja ar pretuguni un ir savilkusi karavīrus un kara tehniku pie Gazas joslas robežas. Izraēlas bombardēšanā Gazas joslā nogalināti vismaz 3400 cilvēku un 12 000 ievainoti, apgalvo "Hamās" kontrolētā Gazas joslas Veselības ministrija.

"airBaltic" šogad deviņos mēnešos, pēc aģentūras LETA aprēķiniem, pārvadāja kopumā 3,447 miljonus pasažieru, kas ir par 40,6% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

"airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas