Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

All Media Baltics savus produktus apvienos zem TV3 zīmola

No decembra All Media Baltics visās trīs Baltijas valstīs veiks zīmola maiņu saviem produktiem, apvienojot tos zem TV3 zīmola. Arī pati mediju grupa turpmāk strādās ar zīmolu TV3 Grupa, portālu Diena informē uzņēmums.

Līdz ar zīmola maiņu, All Media Baltics sāks darbu arī pie reģionā pirmās digitālās ziņu platformas izveides, kas būs pieejama lietotnē un strādās pēc principa “video pēc pieprasījuma”. Mediju grupa izmaiņas veiks arī televīzijas kanālu portfelī, satura produktus veidojot atbilstoši konkrētu auditoriju interesēm.

"Nu jau vairāk nekā 20 gadus mūsu grupas mediji ir nozīmīgi lielai daļai Baltijas valstu iedzīvotāju. TV3 zīmols ir pazīstams gandrīz 100 procentiem mājsaimniecību visā Latvijā. Tieši tāpēc esam nolēmuši arī citus mūsu mediju grupas satura produktus piedāvāt ar TV3 zīmolu, radot vienotu produktu saimi,” uzsver All Media Baltics vadītājs Kristians Antings.

Ar jauno gadu televīzijas produktu portfelī bērniem būs pieejams jauns kanāls TV3 Mini, savukārt sieviešu auditorijai kanāls TV3 Life.  Jaunie kanāli mediju grupas televīzijas produktu portfelī aizvietos kanālus LNT un Kanāls 2.

"Līdz ar jauno kanālu pievienošanu All Media Baltics TV produktu portfelim katra auditorija spēs atrast savām interesēm atbilstošāko saturu. Kanāls LNT darbu neturpinās esošajā formā, tomēr tā galvenā vērtība – kvalitatīvs, profesionāls un aktuāls ziņu saturs – būs pieejams lietotājiem jaunajā platformā, kurā skatītājs ziņas varēs patērēt sev ērtā laikā, vietā un vidē. Esam jau veikuši ievērojamas investīcijas jaunā digitālā produkta izveidē, un prognozēju, ka skatītājus ar to varēsim iepazīstināt jau nākamā gada vidū,”  skaidro Antings. 

All Media Baltics paplašinās arī kanāla TV3 piedāvāto ziņu apjomu, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura.

Mediju grupa arīdzan veidos vienotu ziņu dienestu, kura uzdevums būs radīt kvalitatīvu ziņu saturu dažādiem mediju formātiem.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka no nākamā gada vairs nebūs LNT ziņu raidījuma Top 10, taču joprojām būs vērojami tādi LNT raidījumi kā 900 sekundes un Degpunktā.

Plānots, ka pēc reorganizācijas jaunajā platformā darba dienās plkst.6 būs skatāms raidījums 900 sekundes, plkst.18 sekos TV3 ziņas īsumā, plkst.19.10 tiks pārraidīts raidījums Bez Tabu, plkst.20 - TV3 ziņas, plkst.20.35 - raidījums Degpunktā, bet dienas ziņu pārraides noslēgs Sporta ziņas plkst.20.55 un Laika ziņas plkst.20.58.

Savukārt sestdienās plkst.20 skatītājiem tiks piedāvāts raidījums TV3 ziņas Sestdienā, kamēr svētdienās, kā ierasts plkst.19.10, skatītāji varēs vērot raidījumu Nekā personīga, bet plkst.20 - TV3 ziņas Svētdienā.

Tāpat, pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, saistībā ar reorganizāciju plānots atlaist apmēram 30 darbinieku.

“Mēs redzam, ka mediju patēriņš Latvijā, īpaši ziņu saturs, ir cieši saistīts ar auditorijas vecumu. Jo jaunāka auditorija, jo retāk skatās televīziju, bet ievērojami biežāk ziņas un informāciju patērē interneta vidē. Lai nezaudētu auditoriju, kas ir vecumā līdz 30 gadiem, un spētu pielāgoties tās paradumiem, kas šobrīd ir izaicinājums visiem medijiem, mēs veiksim nopietnas investīcijas digitālajos produktos. Tas mazinās gados jaunāku cilvēku uzticību viltus vai maldinošām ziņām, tā vietā sniedzot iespēju šai auditorijai izvēlēties kvalitatīvu ziņu saturu viņiem ērtā formā un veidā,” uzsver Antings, apliecinot uzņēmuma ilgtermiņa darbības plānus Latvijā. 

pievienota 7.-10.rindkopa

Top komentāri

EV
E
Un tur nepieder nekas Latvijai, bet britiem bāleliņiem un zviedriem darba rūķiem baku laipnajiem pārvaldnieciņiem ... Kāda Latvija brīva un bagāta valsts un cik tās pilsoņiem lielas starta iespējas britu būrī ar zviedru steku un smadzenes masēs svešu tautu gaumē...garīgs orgasms zombijiem ar dievmaizīti garantēts
ē-ē-ē-Latvija
ē
Ceru, ka tiks atstāti tikai diktori bez runas defektiem.
EV
E
Un tur nepieder nekas Latvijai, bet britiem bāleliņiem un zviedriem darba rūķiem baku laipnajiem pārvaldnieciņiem ... Kāda Latvija brīva un bagāta valsts un cik tās pilsoņiem lielas starta iespējas britu būrī ar zviedru steku un smadzenes masēs svešu tautu gaumē...garīgs orgasms zombijiem garantēts
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas