Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Diena nepiekrīt apgalvojumiem saistībā ar eksprezidenti un Latvijas lepnumu

Ņemot vērā eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas pausto viedokli akcijas Latvijas lepnums sakarā un attiecīgi izteiktajiem apgalvojumiem, ka it kā "bijusi pretestība no AS Diena puses, kas kategoriski iebilda, ka V.Vīķe-Freiberga tiktu saukta par Latvijas Lepnuma 2012 patronesi", Diena atkāroti pauž cieņu eksprezidentei un izsaka pateicību par dalību šī gada Latvijas lepnums ceremonijā. 

"Tāpat vēlamies norādīt, ka Diena nav izteikusi ultimātus un augsti novērtē to, ka eksprezidente piedalījās ceremonijā un uzrunāja visus klātesošos un tos, kuri ceremoniju vēroja televīzijas ekrānos. Tāpat atvainojamies par TV3 pausto viedokli, kas radīja esošo situāciju," paziņojumā norāda Dienas mediju redakcija.

Lai izskaidrotu situāciju, jāmin vairāki fakti un jāapraksta procesa gaita. Dienas mediju galvenais redaktors Guntis Bojārs pēc svētkiem, 2.janvārī, to paredzējis komentēt savā slejā laikrakstā Diena.

"Nobeigumā – paldies visiem, kuri vairāk nekā pusgadu akciju organizēja, paldies visiem, kuri sūtīja vēstules un vēlreiz apsveicam visus Latvijas lepnuma apbalvojuma ieguvējus!" teikts Dienas mediju paziņojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas