Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas ziņas televīzijas kanālā RTVI būs skatāmas katru darba dienu

Turpinot attīstīt aktuālas un uzticamas vietējās informācijas pieejamību krievu valodā, “Latvijas ziņas” palielina televīzijas kanālā RTVI translēto ziņu izlaidumu biežumu. No 6. septembra “Latvijas ziņas” būs skatāmas katru darba dienu plkst. 19:45, bet pēc pārejas uz ziemas laiku 31.oktobrī – plkst. 18:45, informē SIA “Global Entertainment” vadītājs Andžejs Pjateckis.

“Mūsu mērķis ir kļūt par lielāko un ietekmīgāko aktuālo ziņu dienestu Latvijā krieviski raidošo un rakstošo komercmediju vidū. Straujā “Latvijas ziņu” attīstība no divām līdz piecām reizēm nedēļā apliecina, ka šīm ambīcijām ir pamats – krieviski runājošie cilvēki ir noilgojušies pēc kvalitatīvas, neatkarīgas un godīgas informācijas par norisēm Latvijā viņiem saprotamā valodā,” uzsver Pjateckis.

15 minūšu garais, informatīvais raidījums “Latvijas ziņas” televīzijas kanālā RTVI skatāms kopš 28. aprīļa, sestdienās to papildina arī analītiskais raidījums “Labāk zināt” un aktuālā intervija “Tiešā runa”. Tāpat visi informatīvi raidījumi skatāmi arī “Youtube” kanālā “Latvijas ziņas” ( https://www.youtube.com/channel/UCmbLaCRSxlMj9-lJRYYROiA ).

Plānots, ka jau tuvākajā laikā raidījumu klāstu papildinās tiešraides sarunu šovs “Sāpīgs jautājums”. Sākotnēji tas būs skatāms “Latvijas ziņu” interneta kanālos, vēlāk, iespējams, arī kabeļtelevīzijā. “Global Entertaiment” ilgtermiņa mērķis ir izveidot spēcīgu informatīvo platformu, kas lietotājiem ļauj ar ziņu dienesta sagatavotajiem materiāliem iepazīties katram visērtākajā veidā – kabeļtelevīzijas kanālos, interneta vietnē “Latvijas ziņas” (www.lz.lv), iecienītākajos sociālajos tīklos (“Facebook”,
“Telegram”, “Tiktok”, u.c.), citās digitālajās platformās (“Youtube”, “Apple.com”).

Televīzijas kanāls RTVI ir daļa no starptautiskā daudzplatformu medija RTVI, kas veido aktuālu un interesantu saturu krievu valodā. Tas ir vienīgais ASV bāzētais televīzijas kanāls, kas raida krievu valodā un ir pieejams kabeļtelevīzijas tīklos 66 valstīs, tostarp Latvijā, ASV, Kanādā, Izraēlā, kā arī citur Eiropā.

Ar programmas “Latvijas ziņas” redakciju var sazināties, sūtot e-pastu uz [email protected]

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas