Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Maxima īpašnieks izveidojis krīzes vadības grupu

Maxima īpašnieks - holdings Vilniaus prekyba - sestdien izveidojis krīzes vadības grupu, portālu Diena.lv informēja _Maxima Latvija _komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Krīzes grupa, ko vadīs uzņēmuma Vilniaus prekyba valdes loceklis Igns Staškevičs (Ignas Staškevičius), koordinēs palīdzības sniegšanu Zolitūdes traģēdijā cietušajiem, saziņu ar iesaistītajām valsts institūcijām, kā arī informācijas sniegšanu sabiedrībai.

Jau vēstīts, ka, uzņemoties politisko atbildību par notikušo, par demisiju 27. novembrī paziņoja premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība). Dienu vēlāk Maxima Latvija vadītājs Gintars Jasinsks paziņoja, ka nesaskata Maxima vainu notikušajā. Neilgi pēc šī pazņojuma Jasinsks zaudēja darbu

Vilniaus prekyba valdes priekšsēdētāja Jolanta Bivainīte jau paguvusi atvainoties un publiski nožēlot savus iepriekšējoz izteikumus, tostarp norādi, ka Maxima nav vainīga cilvēku bojāejā traģēdijā.

"Es ļoti nožēloju savus iepriekš paustos izteikumus par traģēdiju Rīgā. Tie ir bijuši neētiski, neprofesionāli un necienīgi pret visiem Latvijas iedzīvotājiem. Saprotamu iemeslu dēļ tas ir radījis šoka vilni Latvijā un vēl vairāk saasinājis atmosfēru šajā sēru laikā. Es vēlreiz no sirds atvainojos,” izteikusies uzņēmēja.

Bivainīte intervijā aģentūrai BNS apgalvojusi, ka evakuācija pēc nelaimes Zolitūdē esot notikusi. "Ne jau tāpēc sagruva, ka mēs neko nedarījām," uzsvēra Bivainīte. Viņasprāt, uzņēmuma pārstāvji visu darījuši pareizi, un viņa nezina, ko vajadzēja darīt citādāk un labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas