Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ainažos gaisa temperatūra šorīt noslīdējusi līdz -8,6 grādiem

Šorīt zemākā gaisa temperatūra ir fiksēta Ainažos - tur gaiss atdzisis līdz mīnus 8,6 grādiem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Viszemākā gaisa temperatūra Ainažos reģistrēta plkst.7, savukārt plkst.8 šajā novērojumu stacijā termometra stabiņš rādīja mīnus 8,2 grādus. Rūjienā šajā laikā gaisa temperatūra bija mīnus 7 grādi, bet Zosēnos - mīnus 7,1 grāds.

Arī vietām Kurzemē no rīta bija sals - Stendē plkst.8 gaisa temperatūra bija mīnus 6,3 grādi, bet Mērsragā zemākā gaisa temperatūra fiksēta plkst.7 - mīnus 6,8 grādi. Citviet Kurzemē gaisa temperatūra bija par pāris grādiem augstāka, vietām pat virs nulle grādu atzīmes, piemēram, Rucavā plkst. 8. termometra stabiņš bija pie plus 1,4 grādu atzīmes, bet Liepājā - plus 0,5 grādi. Tikmēr Pāvilostā gaiss bija atdzisis līdz mīnus 1,3 grādiem, bet Kolkā zemākā gaisa temperatūra bija plkst.9 - mīnus 5,3 grādi.

No Zemgales pilsētām zemākā gaisa temperatūra bija plkst.9 Jelgavā - mīnus 6,1 grāds, bet Dobelē plkst.8 gaiss atdzisa līdz 4,1 grādam, savukārt jau pēc stundas termometra stabiņš bija pakāpies līdz plus 3,4 grādu atzīmei. Bauskā zemākā gaisa temperatūra reģistrēta plkst.1 naktī - mīnus 2,6 grādi.

Daugavpilī zemākā gaisa temperatūra - mīnus 3,3 grādi bija plkst.4, bet Alūksnē plkst.7 bija mīnus 5,5 grādi, Gulbenē plkst.7 bija mīnus 4,8 grādu sals.

Rīgā plkst. 8 gaiss atdzisa līdz mīnus 2,5 grādiem, kas ir zemākā gaisa temperatūra šorīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas