Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Apgāds Jumava un nodibinājums Fonds Līdzskaņa aicina iesaistīties labestības akcijā Sirdspuksti mūzikai

Ikviens ir aicināts no 17. līdz 23. decembrim apmeklēt Jumavas grāmatnīcu Dzirnavu ielā 73, uzrakstīt sirdspukstu sveicienu pastkartē un, kopā ar grāmatu, nosūtīt kādam Latvijas mūziķim, kuram nepieciešams atbalsts un uzmundrinājums, lai pārvarētu esošās grūtības, vai Dailes teātra aktierim senioram, lai atgādinātu, cik viņš joprojām ir mīlēts un cienīts.

Ir tik svarīgi būt kopā – saņemt iedrošinājumu, sajust atbalstu un novērtējumu. Mēs katrs zinām, ka dzīvē ir brīži, kad ir nepieciešams drošs un stabils plecs, uz kura atspiesties. Ir brīži, kurus nekādi nevaram ieplānot vai paredzēt. Un ir brīži, kad bez citu atbalsta uz priekšu doties nav iespējams. 

To apzinoties, biedrība Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) 2016. gadā izveidoja Fondu Līdzskaņa. Nodibinājuma mērķis ir sniegt finansiālu vai praktisku atbalstu Latvijas mūziķiem, kuri saskārušies ar dažādām problēmām, un paši, diemžēl, tās atrisināt nevar. Kādam nepieciešams finansiāls atbalsts medicīniskajai palīdzībai vai rehabilitācijai, citam sanest malku vai sagādāt īpaši pielāgotu mūzikas instrumentu. Fonds vēlas sniegt šo stabilo plecu, neatstājot nelaimē mūzikas industrijas kolēģus un draugus, kuri ir devuši lielu artavu Latvijas mūzikas nozarei un sabiedrībai kopumā. Kopš fonda dibināšanas ir palīdzēts vairāk nekā 20 Latvijas mūziķiem un viņu ģimenēm.

Dailes teātris ir bagāts ar aktieriem senioriem, kas ir snieguši nenovērtējamu ieguldījumu Latvijas kultūrai ar savu talantu. Kā vienus no izcilākajiem noteikti var minēt Lilitu Ozoliņu, Ilzi Vazdiku, Mirdzu Martinsoni un Pēteri Liepiņu.

Šīs sadarbības rezultātā ir tapis sirsnīgs pirmssvētku noskaņas projekts, kas savieno grāmatu, teātra mākslas un mūzikas pasauli kopīgam mērķim – radīt vairāk labo un skaisto.

Akcijas sākums 17.decembrī plkst.12.00 un noslēgums 23.decembrī plkst. 16.00 Jumavas grāmatnīcā Dzirnavu ielā 73. Lai šis laiks ir vērtīgu un svētīgu darbu bagāts.

Apgāda Jumava pirmsākumi meklējami 1991. gadā. Mūsdienās Jumava ir izaugusi par vienu no lielākajām un ievērojamākajām grāmatu izdevniecībām Latvijā, izdodot augstvērtīgu, pasaulē atpazīstamu literatūru, grāmatas bērniem, mācību līdzekļus, zinātnisko un garīgo literatūru, kā arī mākslas albumus, kuri ne reizi vien ir ieguvuši augstu atzinību un balvas kā skaistākās grāmatas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas