Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Apledojums daudzviet apgrūtina braukšanas apstākļus

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina apledojuma veidošanās, informē Latvijas Valsts ceļi.

Pūš brāzmains vējš, vietām nokrišņi slapja sniega un lietus veidā. Iespējami lauzti, krituši koki uz brauktuves, kas var kavēt satiksmi. Gaisa temperatūra no -1ºC līdz +2ºC. 

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi apgrūtināti visā ceļa posma garumā. Brauktuves daudzviet apledo, autoceļi tiek kaisīti ar pretapledojuma materiāliem.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Līgatne un posmā Smiltenes pagrieziens – Vireši. Vietām slapjš sniegs. Brauktuves tiek tīrītas un kaisītas.

Valmieras virzienā vietām nedaudz snieg un brauktuves apledo, kas apgrūtina braukšanas apstākļus visā posma garumā, izņemot Strenči – Valka ceļa posmu. Brauktuves, kur tas ir nepieciešams, tiek tīrītas un kaisītas.

Daugavpils virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Rīga - Pļaviņas, veidojas apledojums, kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Rēzeknes, Daugavpils un Madonas apkārtnēs. Autoceļi apledo, brauktuves kaisa.

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves vietām sniegotas, daudzviet apledojušas. Turpinoties atkusnim, uz šiem ceļiem veidojas stipra atkala, kas var būtiski pasliktināt transportlīdzekļu vadāmību. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek ceļu attīrīšana no sniega un bīstamo ceļa posmu (krustojumu, pagriezienu, kāpumu) pretslīdes apstrāde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas