Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aptur Dziesmu svētku vizuālās identitātes un ārējās komunikācijas koncepcijas iepirkuma procedūru

Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) iesniegumu izskatīšanas komisija uzdevusi Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centram (KNMC) apturēt Dziesmu svētku vizuālās identitātes un ārējās komunikācijas koncepcijas iepirkuma procedūru, informēja KNMC pārstāve Inga Bika.

9.augustā IUB iesniegumu izskatīšanas komisija izvērtēja SIA MOOZ! iesniegumu par KNMC iepirkumu procedūru XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku vizuālās identitātes un ārējās komunikācijas koncepciju izstrādes un to īstenošanas pakalpojums.
Maijā izsludinātais iepirkuma konkurss noslēdzās 28.jūnijā, un tajā tika saņemti trīs pieteikumi. Iepirkuma priekšmetā bija iekļauta radošā stratēģija saskaņā ar vizuālās identitātes koncepciju, dizaina izstrāde, audiovizuālie risinājumi, svētku kataloga risinājums, mediju risinājumi, sabiedrisko attiecību atbalsts, sadarbības partneru un atbalstītāju piesaistes stratēģijas izstrāde, digitālie risinājumi, maketēšana, iespieddarbu nodrošināšana.

Piesaistot nozares ekspertus, iepirkumu komisija izvērtēja saņemtos pieteikumus, taču gala lēmums par iepirkuma procedūras rezultātiem vēl netika pieņemts.

SIA MOOZ! sūdzību IUB iesniedza 11.jūlijā. Uzņēmums iesniedza sūdzību par nepareizi izvēlētu izņēmuma procedūru, uzskatot, ka iepirkuma priekšmeta lielāko daļu neveido autoru sniegti pakalpojumi.

Kā 9.augusta sēdes laikā atzina sūdzības iesniedzējs, arī 2008.gadā par Dziesmu svētku komunikācijas stratēģijas izstrādi, kuru radīja Ēriks Stendzenieks, tika slēgti autoratlīdzības līgumi ar viņu un SIA MOOZ! darbiniekiem. Taču konkurss iepriekšējo svētku komunikācijas koncepcijas izveidei 2007.gadā netika rīkots.

KNMC kā Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku rīkotājs turpina darbu pie izvirzītajiem ārējās komunikācijas uzdevumiem, lai veicinātu Dziesmu un deju svētku tradīciju, kas ir unikāla Latvijas kultūras vērtība un latviešu nacionālās identitātes stūrakmens, kā arī starptautiski atzīts Cilvēces mutvārdu un nemateriālā mantojuma meistardarbs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas