Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ar publisku lekciju par uzņēmēju atbildību pret sabiedrību uzstāsies Muzafars Kāns

Piektdien plkst. 10.15, ar lekciju par uzņēmēju atbildību pret sabiedrību Entrepreneurs and professionals: responsibilities and contribution to society Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā (SSE Riga) Sorosa auditorijā viesosies grāmatas Racing Towards Excellence līdzautors, tirgus stratēģis un sociālā biznesa guru Muzafars Kāns. 

Lekcija tiek organizēta SSE Riga 17 gadu jubilejas ietvaros, un tajā aicināts piedalīties ikviens interesents. Dalība lekcijā ir bez maksas. 

M.Kāns ir viesojies vairākās pasaules valstīs, uzstājoties ar lekcijām ne vien par to, kā sasniegt izcilību dažādās jomās, bet arī par globālākām tēmām, piemēram, uzņēmēju un sabiedrības savstarpējām attiecībām. M.Kāns pievērsies arī filantropijas jautājumiem, turklāt kā mācībspēks un mentors darbojas Londonas Ekonomikas augstskolā, ar studentiem daloties pieredzē gan par sociālā biznesa idejām, gan arī iedvesmojot viņus uzsākt pašiem savus sociālos projektus. 

Sadarbojoties ar savu domubiedru Jānu Srameku no investīciju kompānijas Goldman Sachs, M.Kāns sarakstījis grāmatu Racing Towards Excellence, kurā aprakstīti veidi, kā jauniešiem ar pragmātisku pieeju atrisināt identitātes meklējumus dzīves posmos starp augstskolu un darbu, nosakot savas prioritātes un izvirzot konkrētus mērķus.

Šobrīd M.Kāns darbojas vairākās institūcijās, kuru galvenie mērķi ir rast sociāli taisnīgus, videi draudzīgus un ilgtspējīgus risinājumus. M.Kāns ieņem vienu no vadošajām pozīcijām uzņēmumā Space Energy AG, kas attīsta izplatījumā bāzētus saules enerģijas darbinātus satelītus, ar kuriem tiek ģenerēta un vadīta elektrība Zemes virsmai. Paralēli M.Kāns izveidojis un vada sociālo uzņēmumu Alchemy Ventures Ltd, kura misija ir palielināt sociālo mobilitāti un samazināt globālo nabadzību jauniešu vidū.

M.Kāns ieguvis plašu profesionālo pieredzi, darbojoties arī ar riska ieguldījumu fondiem, strādājot par stratēģi vienā no lielākajiem un vadošajiem riska ieguldījumu fondiem pasaulē – Moore Capital. M.Kāns atzīts par starptautiska līmeņa speciālistu siltumnīcas efekta emisijas kvotu jautājumos, viņš ir darbojies arī starptautiskā labdarības organizācijā ACOPS un aktīvu menedžmenta kompānijā Man Group Plc. M.Kāns ieguvis maģistra grādu attīstības studijās Londonas Ekonomikas augstskolā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas