Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Armijā atvaļināti pieci pret Covid-19 vakcinēties atteikušies karavīri

Pret Covid-19 vakcinācija Nacionālajos bruņotajos spēkos (NBS) faktiski ir pabeigta, tomēr pieci karavīri atvaļināti, jo atteikušies vakcinēties pret Covid-19, aģentūrai LETA pastāstīja NBS komandiera Leonīda Kalniņa preses virsniece Sandra Brāle.

Brāle gan neizslēdza, ka nākotnē vēl kādu karavīru nāksies atvaļināt, jo ir tādi karavīri, kuriem patlaban vēl ir spēkā attaisnojošs iemesls nevakcinēties. Šie karavīri ir nesen izslimojuši Covid-19 vai arī viņiem ir kādas medicīniska rakstura problēmas.

Jau ziņots, ka vēl pirms visiem valdības lēmumiem par obligāto vakcināciju valsts pārvaldē pret Covid-19, NBS komandieris izdeva karavīriem pavēli pieņemt lēmumu - tomēr potēties vai arī atstāt dienestu.

Kā ziņots, valdība ir nolēmusi prasīt visiem valsts pārvaldē strādājošajiem obligāti vakcinēties pret Covid-19. Šis uzdevums jāpaveic līdz novembra vidum, bet līdz potēšanās sertifikāta saņemšanai strādājošajiem jāveic regulāri Covid-19 testi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas