Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Avārijās cietuši vairāki motociklisti; nobraukts gājējs

Sestdien, 5.aprīlī, ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki motociklisti, savukārt kāds gājējs nobraukts, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Uz ceļa Rīga-Ventspils 1969. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Volkswagen uzbrauca 1969. gadā dzimušam gājējam, kurš gāja pa ceļa braucamo daļu. Gājējs mira notikuma vietā. 

Lielvārdē, Rembates un Meža ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu Peugeot 307 un Chrysler. Pēc negadījuma slimnīcā nogādā 1976. un 1989. gadā dzimuši vīrieši.

Engures novadā 1987. gadā dzimis vīrietis vadīja nereģistrētu kvadraciklu Artic Cat, netika galā ar tā vadību, kā rezultātā nokrita un guva miesas bojājumus. Pēc negadījuma nogādāts slimnīcā. 

Savuk;art Rēzeknē 1984. gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu Suzuki, neizvēlējas drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar motocikla vadību, kā rezultātā iebrauca ceļa apmalē un apgāzās. Vadītājs ievietots slimnīcā. 

Saldus novadā 1989. gadā dzimis vīrietis vadīja krosa motociklu Kawasaki KX 450 F un krita. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā. 

Rīgā, Piedrujas ielā 1986.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu Honda uzbrauca 1993. gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā. 

Garkalnes novadā notika sadursme starp automašīnu Škoda, kuru vadīja 1976. gadā dzimusi sieviete, automašīnu Volkswagen, kuru vadīja 1955. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu Mitsubishi, kuru vadīja 1958. gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnu Škoda un Mitsubishi vadītāji. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas