Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Bondars: Sprūdžs un Jaunzeme Grende tracina sabiedrību

Cilvēkiem, kas nepareizi izrunājas un tracina sabiedrību, piemēram, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Edmundam Sprūdžam (Reformu partija, RP), kurš izgāzies Līgatnes lāču lietā un kultūras ministrei Žanetai Jaunzemei-Grendei (Nacionālā apvienība, NA), kura divas nedēļas uzturējusies komandējumā Austrālijā, vajadzētu paiet malā, tā intervijā Latvijas radio atzina bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Mārtiņš Bondars.

Jau ziņots, ka pirmdien M.Bondars pieņēma lēmumu nesadarboties ar RP un nekandidēt kā RP virzītais mēra amata kandidāts Rīgas pašvaldības vēlēšanās.

Viens no galvenajiem šāda lēmuma iemesliem – RP nevēlēšanās veikt straujas pārmaiņas un labot pieļautās kļūdas, kas novedušas pie katastrofāla partijas reitinga krituma.

"Cilvēks, kuram ir vajadzīgs ārsts, nedrīkst atrunāties ar to, ka ārstēsies ar zāļu tēju. RP šobrīd nepieciešamas strukturālas pārmaiņas, pārmaiņas cilvēkos, jo daži neatrodoties savās vietās, kā arī kosmētiski uzlabojumi. Partijas reitings ir nokrities no 22% līdz 3%, jāmeklē atbildīgie cilvēki, un ar signāliem jāparāda, ka kļūdas tiek labotas, šiem cilvēkiem atkāpjoties, paejot malā un darot kaut ko citu," norādīja M.Bondars.

Politiķis cerot, ka viņa solis - lēmums nepievienoties partijai - palīdzēs mobilizēt šo politisko spēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas