Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem uzlabojas

Braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem uzlabojas. Kurzemē, Zemgalē, Rīgas apkārtnē un lielākajā daļā Vidzemes braukšana ir apmierinoša, ceļi, kur tas bija nepieciešams, ir notīrīti un nokaisīti, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Latgalē nedaudz snieg, tur braukšana ir apgrūtināta, ceļi sniegoti. Daugavpils virzienā sākot no Pļaviņām, tāpat arī autoceļi Jēkabpils – Terehova un Grebņeva Medumi tiek tīrīti un kaisīti atkārtoti.

Pa reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi sniega un apledojuma dēļ ir apgrūtināti visā valsts teritorijā, izņemot Kurzemi. Ceļi vietām ir sniegoti un slideni. Līdzīga situācija ir uz vietējās nozīmes ceļiem.

LVC atgādina, ka pārvietojoties pa lauku ceļiem, autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem, jo ziemā tie tiek uzturēti kā sniegoti, taču atkušņa un lietus iespaidā veidojas atkala. Lai uzlabotu auto riepu un ceļa saķeri, piebrauktā sniegā vai ledū izveido rievas. Pretapledojuma apstrāde tiem tiek veikta tikai paaugstināta riska vietās - krustojumi, kāpumi, pagriezieni.

Jau ziņots, ka otrdienas rītā sniegs un apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet apgrūtināja braukšanas apstākļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas