Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Brīvdienas būs decembrim neraksturīgi siltas

Ieplūstot siltajām gaisa masām, šajās brīvdienās gaisa temperatūra paaugstināsies un būs decembrim neraksturīgi silts laiks, tomēr gaidāmi arī nokrišņi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.Šodien brīžiem gaidāms neliels īslaicīgs lietus, bet dienvidrietumu, rietumu vējš Kurzemē un Vidzemē brāzmās var sasniegt ātrumu līdz 15-18 metriem sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra būs ap +7...+9 grādiem.Silta būs arī nakts uz svētdienu, 20.decembri, - vēl pusnaktī maksimālā gaisa temperatūra būs ap +5...+8 grādiem. No rīta vietām ir gaidāms neliels lietus, bet gaisa temperatūra atkal paaugstināsies. Sagaidāms, ka pēcpusdienā un vakarā tā lielākajā daļā valsts būs ap +9 grādiem, savukārt Rīgā ap +10 grādiem. Arī nākamajā naktī nav gaidāma gaisa temperatūras pazemināšanās.Arī svētdien ir gaidāms brāzmains vējš, kas uz vakarpusi piekrastē pastiprināsies brāzmās līdz 15 metriem sekundē. Brāzmains būs arī jaunās nedēļas sākums, turklāt otrdien, 22.decembrī, vējš Kurzemē no rīta var sasniegt vētras spēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas