Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Brīvdienās iebraukšanu Jūrmalā regulēs policisti

Lai mazinātu sastrēgumus, iebraucot Jūrmalā, šajās brīvdienās - 17. un 18.jūlijā - no pulksten 11 līdz 16 transporta satiksmi regulēs policisti.

Jūrmalas pašvaldības policija un Ceļu policisti eksperimenta veidā divās vietās norīkos satiksmes regulētājus uzreiz aiz tilta pār Lielupi Jūrmalā – Pērkona ielas krustojumā ar Viestura ielu un krustojumā ar Dārzkopības ielu, informē Jūrmalas domes preses pārstave Inese Auniņa.

Pēc eksperimenta rezultātiem varēs izvērtēt, vai mašīnu plūsmu nekavē luksoforu darbība. Tad plānots luksoforus noregulēt citā darbības režīmā, lai paātrinātu satiksmes plūsmu un mazinātu sastrēgumus vasaras karstajās dienās, kad daudz cilvēku ar automašīnām dodas uz Jūrmalu atpūsties.

Sastrēgumu mazināšanai tiek izvērtēta iespēja virzienā uz Jūrmalu, sākot no Babītes, izvietot informējošas ceļa zīmes ar norādi, pa kuru joslu automašīnām vajadzētu braukt, lai nekavētu satiksmi.

Automašīnām ar caurlaidēm iebraukšanai Jūrmalā vajadzētu ieņemt kreiso joslu, vidējo joslu varētu izmantot braucēji, kuriem caurlaide vēl jāpērk, savukārt labo joslu – automašīnas, kas dodas Ventspils virzienā. Kamēr šāda iespēja nav izvērtēta un zīmes nav izvietotas, Jūrmalas pašvaldība aicina autovadītājus jau tagad ievērot šo principu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas