Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cemex Iespēju fondam iesniegti 33 projekti

CEMEX Iespēju fonds izsludinātajā 2012.gada 1. atklātajā projektu konkursā ir pieteikti 33 projekti, no kuriem 21 projektu iesniegušas nevalstiskās organizācijas, bet divpadsmit projektus - pašvaldības institūcijas un izglītības iestādes, portālu Diena.lv informēja fonda vadītāja Ilga Ķuze.

Pieteikumi ir iesniegti visās trīs konkursa prioritātēs - veicināt, attīstīt, popularizēt eksakto un dabas zinātņu apguvi bērnu un skolu jaunatnes vidū; veicināt skolu jaunatnes profesionālo orientāciju un nodarbinātību; vides sakopšanas, aizsardzības un saglabāšanas aktivitātes. Konkursam ir pieteikti arī projekti, kuros paredzēts īstenot vairākas nolikumā minētās prioritātes Kopējā aktivitātēm pieejamā summa sasniedz 10 000 latu.

12 projekti paredz veicināt, attīstīt un popularizēt eksakto un dabas zinātņu apguvi bērnu un jauniešu vidū, bet pārējās iniciatīvas paredz veicināt skolu jaunatnes profesionālo orientāciju un nodarbinātību, vides sakopšanas, aizsardzības un saglabāšanas aktivitātes.

"Šobrīd ir uzsākta projektu administratīvā vērtēšana, lai izvērtētu ka pieteikumi ir atbilstoši nolikuma prasībām un jaunnedēļ tiks uzsākta kvalitatīvā projektu pieteikumu vērtēšana. Līdz šī gada 18.maijam būs zināms, kuri projekti saņems finansējumu, kas ļaus uzsākt projektu īstenošanu jau tuvākā pusgada laikā," skaidroja CEMEX Iespēju fonda vadītāja I.Ķuze.

Komisija, kuru veido četri Brocēnu un Saldus novadu iedzīvotāji un trīs CEMEX pārstāvji, pieteikumus vērtēs divās kārtās pēc publiski pieejamiem administratīvajiem un kvalitātes kritērijiem, atbalstītajiem projektiem piešķirot līdz 900 latiem. Projekta konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz šā gada 18.maijam. Atbalstīto projektu aktivitātes jāīsteno laikā no šā gada 21.maija līdz 30.novembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas