Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Ceturtdien stāsies spēkā vilcienu kustības vasaras grafiks

Vilcienu kustības vasaras grafiks stāsies spēkā no ceturtdienas, 6.jūnijā, to papildinot ar vairākiem reisiem Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

PV norāda, ka maršrutā Rīga-Dubulti-Rīga vilcienu kustības sarakstu papildinās ar sešiem reisiem darba dienās un desmit reisiem brīvdienās.

Savukārt maršrutā Rīga-Carnikava-Rīga kustības sarakstu papildinās ar sešiem reisiem darba dienās un desmit reisiem brīvdienās, bet divus papildu vilcienus norīkos pagarinātajā maršrutā Rīga-Lilaste-Rīga.

Tāpat svētdienās norīkos divus papildu vakara reisus maršrutā Rīga-Sigulda-Rīga, kuri iepriekš kursēja tikai darba dienās.

PV informē, ka "Vivi" mobilajā lietotnē un mājaslapā ir pieejams vilcienu kustības saraksts, kas redzams desmit dienas iepriekš un ietver aktuālās izmaiņas. Tāpat informācija par vilcienu vasaras kustības grafiku būs pieejama vilcienu kustības kopējos sarakstos, kas publicēti uzņēmuma mājaslapā un izvietoti informatīvajos stendos dzelzceļa stacijās.

Jau ziņots, ka PV apgrozījums pagājušajā gadā bija 59,788 miljoni eiro, kas ir par 14,4% vairāk nekā 2022.gadā, savukārt kompānijas peļņa samazinājās vairākkārtīgi - līdz 3177 eiro.

PV izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš PV 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas