Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Covid-19 krīzes laikā Latvijā samazinājies avāriju skaits

Latvijā Covid-19 dēļ izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā ir samazinājies avāriju un bojāgājušo skaits, bet saglabājies dzērājšoferu izraisīto negadījumu skaits, informēja Valsts policija.

Laikā no 13.marta līdz 9.aprīlim Latvijā reģistrēti 1075 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir par 282 mazāk nekā pērn identiskā laika posmā.

Avārijas šogad minētajā laika posmā cietuši 229 cilvēki, kas ir par 19 cietušajiem mazāk nekā pērn. Dzīvību šogad zaudējuši seši cilvēki, bet pērn 11 satiksmes dalībnieki. Šogad ārkārtējās situācijas laikā dzīvību zaudējuši trīs automašīnu vadītāji un tikpat gājēji.

Šogad ārkārtējās situācijas laikā reģistrēti 23 satiksmes negadījumi, kur automašīnas vadītājs bija alkohola reibumā, kas ir par vienu šādu negadījumu vairāk nekā pērn identiskā laika posmā.

Jau ziņots, ka valdība 12.martā nolēma izsludināt ārkārtējo situāciju. Minētais nozīmē, ka Valsts policija sadarbībā ar pašvaldības policiju pastiprināti jāveic preventīvās pārbaudes par ārkārtas situācijas aizliegumu un ierobežojumu neievērošanu, proti, pašizolācijas un karantīnas prasību neievērošanu, cilvēku pulcēšanās ierobežojumu neievērošanu.

Top komentāri

Pareizaissecinājums
P
Ja nemazinās alkoholiķu skaits, tad nemazinās arī dzērumā braucēju skaits.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas