Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Desmit pasaulē ietekmīgākās izklaides industrijas pārstāves

Pasaulē ietekmīgāko izklaides industrijas pārstāvju topā nokļuvusi amerikāņu televīzijas dīva Opra Vinfrija, mūziķes Lady Gaga un Bejonsē, kā arī aktrises, supermodele un grāmatu autore.

Jau ziņots, izevuma Forbes sastādītajā100 pasaulē ietekmīgāko sieviešu sarakstā par spēcīgākajām 2012.gada sievietēm atzīta Vācijas kanclere Angela Merkele un ASV valsts sekretāre Hilarija Klintone. Taču žurnāls Forbes saraksta augšgalā iekļāvis arī vairākas pasaulē slavenas dziedātājas un aktrises – amerikāņu televīzijas dīva Opra Vinfrija ietekmīgajā listē ieguvusi 11.numuru, savukārt Lady Gaga - 14.pozīciju.

Izdevuma Forbes 100 pasaulē ietekmīgāko sieviešu sarakstā pārsvarā ir iekļautas ASV pārstāves, ir vairākas Ķīnas, Austrālijas, Brazīlijas pilsones, kā arī vairākas eiropietes. Dziedātāja Bejonsē ierindojusies 32.vietā, savukārt popdīva Dženifera Lopeza – 38.vietā, bet Šakira – 40.vietā.

Aktrise Andželīna Džolija topā ierindota 66.vietā, 75.vietā nonākusi arī seriāla Amerikāņu ģimenīte (Modern family) aktrise un uzņēmēja Sofija Vergara, bet 78.vietā – grāmatas par Hariju Poteru autore Džoana Roulinga. Šobrīd pasaulē vislabāk apmaksātā supermodele Žizele Bundhena topā ierindojusies 83.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas