Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dienas Ābeļdārzā vāc ziedojumus Dagdas maznodrošinātajām ģimenēm

Ceturtdien Dienas Ābeļdārzā, Mūkusalas ielā 15, Borowa MC, Miks un Paula Dukuri, Putnu balle, Ēriks Vilsons un Oskars baudīja ābeļu skaistumu, priekšnesumus un kopā ar citiem nodeva ziedojamās mantas Dagdas maznodrošinātajām ģimenēm, kuras jau 24.septembrī tiks nogādātas uz Dagdu!

Iespējams arī tavās mājās ir kas tāds, ko jau sen neizmanto, taču kādam citam tas ļoti noderētu! Esi atsaucīgs un piedalies!

Šī gada 24. un 25. septembrī TNT Sociālā atbalsta grupa (SAG) īstenos savu piekto projektu – apciemos Dagdas novada maznodrošinātās ģimenes, kurām tiks aizvestas trīs nedēļu garumā vāktās mantas un noorganizētas ap 35 nodarbībām.

Saistītie raksti

Dagda varētu kļūt par Latgales galvaspilsētu  3

Grupas dalībnieki ir apņēmušies sniegt Dagdas novada iedzīvotājiem jaunas zināšanas, pozitīvas emocijas un organizēt aktivitātes, kas ilgi paliks atmiņā!

Nodarbību sarakstā ir nodarbības ar bērniem, sporta spēles, origami veidošana, nodarbības ar sievietēm – dekoratīvās kosmētikas un stila nodarbības, rotu un kleitu veidošana sievietēm, psihologa konsultācijas u.c.

Ziedojumus novadam vāksim no 5. līdz 23. septembrim TNT, StarFM, Diena un VIA birojos. Vēlamo ziedojumu sarakstā, kā ierasts, ir nevajadzīgas drēbes, apavi, gultas veļa un dvieļi, dažādas sadzīves lietas (piem., trauki), grāmatas, rotaļlietas u.c.

Ziedojumus gaidīsim:

TNT birojā Plieņciema ielā 11 darba dienās no 8:00-19:00;

Star FM birojā Dzelzavas ielā 120 G darba dienās no 9:00-17:00 (ieeja A1, 3. stāvs), brīvdienās, iepriekš zvanot apsargam uz tālr. 67479100;

Laikraksta Diena birojā Mūkusalas ielā 15 darba dienās un brīvdienās 24 stundas diennaktī (ziedojumu kaste ir vestibilā);

VIA birojā Starta ielā 5 (pie Brasas tilta) – ziedojumus ir iespējams atstāt darba dienās un brīvdienās apsargu namiņā pie ieejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas