Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Divās dienās Rīgā pieķerti 17 motociklisti, kuri pārkāpuši ceļu satiksmes noteikumus

Valsts policija pārbaudēs piektdien un sestdien Rīgā pieķēruši 17 motociklistus, kuri rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus.

Šajā nedēļas nogalē, piektdien un sestdien, Rīgas ielās devās Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas amatpersonas uz motocikliem.

Kopumā piektdien un sestdien Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki Rīgā pieķēruši 17 motociklistus, kuri rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus un pārgalvīgi pārvietojās pa pilsētas teritoriju kā dienā, tā arī nakts stundās.

16 gadījumos likumsargi apturējuši motociklistus, kuri, mēģinot izvairīties no soda par citiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, saviem spēkratiem bija nolocījuši valsts reģistrācijas numurzīmes, lai tās nav salasāmas no noteikta attāluma.

Savukārt divos no šiem gadījumiem motociklisti ne tikai bija nolocījuši sava spēkrata numurzīmes, bet arī pārkāpuši atļauto braukšanas ātrumu. Piemēram, naktī uz sestdienu viens motociklists vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā, brauca ar ātrumu 96 kilometri stundā.

Starp 17 pārkāpējiem likumsargi fiksējuši arī divus motociklistus, kuri vadījuši savu transportlīdzekli bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Valsts policijā norādīja, ka šāda motobraucēju attieksme pret satiksmes drošību un ceļu satiksmes noteikumiem nav pieļaujama. 

 

 

Top komentāri

Doktors Buņģis
D
Lai padežūrē uz Ulmaņa vai Vienības gatves vai Brīvības ielas, tad šādu skaitu sestdienās un svētdienās var iegūt nepilnas stundas laikā.
kas dārzā
k
Kad tiks apturēta moču bez izpūtēju ekspluatācija pilsētās? Man pilsētā tracina šie Hārelji, kuri braukā ar izravētiem izpūtējiem! Vai nevar Kā Austrijā un Vācijā, ja troksnis neatbilst, tad tiek izsaukts evakuators un rēkins iet tūkstošos!
prieks
p
Man liekas, ka jebkursh motociklists, kursh dudina pa pilsétu vai dziljiem laukiem, nespéj nepárkápt noteikumus, jo vieni ir vienkárshi dumji un plátígi, citiem liekas, ka var braukt ká grib un kur grib, bet citi domá, ka "pie vinjiem" tá dríkst un var, jo "tá dara visi".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas