Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ES mājā Rīgā notiks Jauno diplomātijas profesionāļu forums

16. un 17. septembrī Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā atbalstu pirmo reizi topošajiem diplomātijas, žurnālistikas, starptautisko attiecību ekspertiem rīkos Jauno diplomātijas profesionāļu forumu ES mājā, portālu Diena.lv informēja ES mājas redakcija.

Forums notiks paralēli Rīgas konferences oficiālajai programmai.

Piesakoties Jauno diplomātijas profesionāļu forumam, jauniešiem būs iespēja ne tikai kopā ar citiem jaunajiem speciālistiem sekot līdzi pasaules līmeņa ekspertu diskusijām, bet kopā ar LATO uzaicinātajiem moderatoriem Mārtiņu Dauguli, kurš ir Eiropas Parlamenta deputāta Krišjāņa Kariņa padomnieks Rīgā, RSU doktorants un lektors, un Didzi Kļaviņu, kurš ir Nexum IT Starptautisko projektu vadītājs Skandināvijas valstīs un LU doktorants, pārspriest un diskutēt dzirdētās idejas par starptautiski aktuālajiem notikumiem.

Jauniešiem foruma laikā būs iespēja satikt Rīgas konferences ekspertus neformālai sarunai par konferences laikā apspriestajiem jautājumiem, kā arī diskutēt ar studentiem no citām pasaules valstīm.

Turpmāko divu nedēļu laikā LATO Twitter un Facebook kontos tiks piedāvāta aptauja, kuras laikā būs jāizvēlas viens no diviem ekspertiem, kurus jaunieši labprātāk vēlētos satikt ES mājā Rīgas konferences laikā.

Pieteikties iespējams gan uz vienu, gan uz abām Jauno diplomātijas profesionāļu foruma dienām. Foruma darba valoda būs angļu.

Tiem jauniešiem, kuri Jauno diplomātijas profesionāļu forumā piedalīsies sestdien, būs iespēja pēc diskusijas paneļu noskatīšanās kopā ar Rīgas konferences runātājiem un dalībniekiem vakarā piedalīties gala pieņemšanā pie Aizsardzības ministra Arta Pabrika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas