Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

FOTO: Nodeg Fonteina klubs Liepājā; trīs versijas par ugunsgrēku

Kluba ēka dega ar atklātu liesmu. Ap plkst.8 ugunsdzēsēji vēstīja, ka ugunsgrēks ir lokalizēts, taču, lai nodzēstu to pilnībā, nepieciešamas vēl trīs stundas. Faktiski ēka esot nodegusi. Cilvēki ugunsgrēkā nav cietuši.
Trešdienas rītā pagaidām nezināmu iemeslu dēļ izcēlies ugunsgrēks populārajā Liepājas klubā "Fontaine Palace".

Kā Latvijas Radio sacīja glābšanas dienesta pārstāve, ugunsgrēks izcēlies īsi pirms sešiem no rīta pagrabstāvā, un no viņas teiktā izrietēja, ka stundas laikā tas izplatījies visā ēkā - 900 kvadrātmetru platībā. Cilvēki tika evakuēti, pirms atbrauca ugunsdzēsēji.

Rekurzeme.lv žurnāliste Kristīne Harmsena no Liepājas portālam Diena.lv stāsta, ka pilsētas centrā var sajust dūmu smaku un gaisā joprojām ceļas melni dūmu mutuļi, izplatījusies smaka, redzamas dzirksteles. Cilvēki par to vien runājot - pa ceļam uz darbu mikroautobusos, ielās.

Ugunsdzēsēju pārstāvis viņai stāstīja, ka šobrīd notiek dzēšanas darbi, uz notikuma vietu izbrauca piecas cisternas. Glābējs prognozēja, ka dzēšanas darbi notiks vēl trīs stundu garumā. Ja iebruks ēkas jumts, tad tas prasīs vēl vairāk laika.

Tiek pieļauts, ka uguns izcēlusies ēkas pirmā stāva tālākajā stūrī. Ēkas 1.stāvs apmeklētājiem bijis slēgts, bet otrajā stāvā bijuši 15 cilvēki un tur noticis pasākums.

Glābējiem ir trīs versijas, kāpēc izcēlies ugunsgrēks - ļaunprātīga dedzināšana, neuzmanīga rīcība ar uguni vai noticis īssavienojums.

Aizvien vairāk liepājnieku ierodas notikuma vietā, lai apskatītu nodegušo kluba ēku.

Liepājas domes pārstāvji jau sazvanījušies ar Fonteinu, kas šobrīd atrodas Venecuēlā.

Paši kluba darbinieki pieļāvuši iespēju, ka tā ir ļaunprātīga dedzināšana. jo ugunsgrēks izcēlies vietā, kur nekas neesot varējis aizdegties, ja vien to neizdara speciāli.

Klubā 31.decembrī bija paredzēts Jaungada sagaidīšanas pasākums, kurā bija paredzēta arī grupas The Hobos uzstāšanās.

Kā vēsta BNS, "Fontaine Palace" šogad veiktas divas ugunsdrošības pārbaudes. Pēdējā bijusi tikai 15.decembrī pirms svētkiem. Pārbaudēs nekādi pārkāpumi no ugunsdrošības viedokļi netika konstatēti. Kluba darbinieki vien instruēti, kam būtu svētkos jāpievērš pastiprināta uzmanība. Kluba darbinieki aģentūrai BNS pastāstīja, ka klubs bijis apdrošināts.

Stēns Lorenss, saukts arī par Luiju Fonteinu, ir Liepājas domes deputāts. Viņš Latvijā izvērsis arī uzņēmējdarbību  – viņam ir viesnīcas Latvijā, kā arī Venecuēlā un Zanzibārā, mūzikas klubs Fontaine Palace, viņš atvēris arī ceļojumu aģentūru Fontaine Travel.

(papildināta ar FOTO)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APLŪKO VAIRĀK FOTO:

FOTOREPORTĀŽA no ugunsgrēka vietas www.rekurzeme.lv

LASI VĒL

Ko nesen intervijā par savu biznesu stāstīja Luijs Fonteins? Lasi vairāk.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas