Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

FOTO: SOS bērnu ciematiem dāvina 100 jaunas automašīnas

Auto uzņēmums Chevrolet ziedo 100 automašīnas SOS Bērnu ciematiem visā Eiropā, tādējādi atzīmējot simtgades jubileju 2011. gadā.

Deviņas no automašīnām palielinās SOS ciematu bērnu un darbinieku mobilitāti trijās Baltijas valstīs. Lai papildus atbalstītu Chevrolet iniciatīvu, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas Chevrolet dīleri ir uzņēmušies bezmaksas auto uzturēšanu un remontu līdz auto būs nobraukuši 100 000 kilometru.

Pirmās no deviņām pilnīgi jaunām Chevrolet automašīnām, kuras tiks ziedotas SOS Bērnu ciematu organizācijām Baltijas valstīs, jau nogādātas Rīgas un Olaines SOS Bērnu ciematu Ģimenes stiprināšanas programmas pārstāvjiem. Tas notika svinīgā ceremonijā Rīgā. Savukārt pārējie auto tiks nodoti SOS Bērnu ciematiem Valmierā, Jelgavā un Rīgā līdz vasaras beigām.

Pirmo automašīnu ziedošanas pasākums Baltijas valstīs sakritis ar Igaunijas un Lietuvas SOS Bērnu ciematu dzimšanas dienām, savukārt Latvijā, Valmierā, ciemata jubileja tiks svinēta augusta beigās.

Pirmajā projekta posmā tiks ziedoti divi Chevrolet Spark mazpilsētu automobiļi, kas ir ļoti viegli vadāmi un kompakti, vienlaikus apgādājot piecus pieaugušos ar ērtām sēdvietām. Ar dinamisku un efektīvu motoru jaunās automašīnas sniegs Rīgas un Olaines sociālajiem darbiniekiem iespēju dot lielāku un pilnīgāku atbalstu bērniem, kas dzīvo nabadzīgās un sociāli nelabvēlīgās ģimenēs. Šādi arī ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas tiks samazinātas līdz minimumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas