Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gaidāma līdz šim siltākā nedēļas nogale

Jaunākie sinoptiķu aprēķini liecina, ka šīs nedēļas izskaņā Latvijā pār laika apstākļiem valdīs cikloni no dienvidiem, līdzi nesot kā siltākas, tā arī mitrākas gaisa masas. Gaiss nedēļas nogalē vietām iesils līdz pat 20 grādiem virs nulles.

Nokrišņiem visbagātākā diena gaidāma piektdien, 20. aprīlī, kad Baltijas jūru šķērsos ciklona centrs, līdz ar to naktī iespējami stipri nokrišņi gan Kurzemē, gan Vidzemē. Pastiprināsies dienvidaustrumu, austrumu vējš, kas teritorijas lielākajā daļā pūtīs brāzmās līdz 15-17 m/s. Neskatoties uz mākoņaino un lietaino laiku, gaisa temperatūra dienas laikā paaugstināsies līdz +10 +15 grādiem.

Savukārt sestdien, 21. aprīlī, ciklons no Latvijas attālināsies uz ziemeļiem, un jau sāks paaugstināties atmosfēras spiediens, kas veicinās mākoņu izklīšanu, tādēļ būtiski nokrišņi nav gaidāmi, liecina Latvijas vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija. Pierims vējš, un gaisa temperatūra nakts laikā pieturēsies trīs līdz septiņu grādu robežās, bet dienas laikā gaiss iesils līdz pat +15…+20 grādiem, tikai piekrastē tā būs nedaudz vēsāks. Neliela lietus varbūtība vakarpusē ir Kurzemes dienvidos, ko atnesīs jauna mākoņu un nokrišņu zona no dienvidiem, kas svētdien turpinās šķērsot Latvijas rietumus. Arī svētdiena gaidāma silta: naktī minimālā gaisa temperatūra gaidāma +4 līdz +8 grādu robežās, bet maksimālā dienā no 14 līdz 19 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas