Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Hlevickis piestrādā par ārstu Jūrmalas slimnīcā

''Jūrmalgeitas'' lietā notiesātais bijušais Jūrmalas mērs Juris Hlevickis, kurš nonācis Vecumnieku atklāta tipa cietumā, vienlaikus piestrādā par ārstu Jūrmalas slimnīcā, piektdien raksta Latvijas Avīze (LA). Savukārt no 23.jūlija viņš var pretendēt uz pirmstermiņa atbrīvošanu.

Kā vēsta avīze, vieglākā režīma ieslodzījuma vietā bijušais Jūrmalas mērs atrodas nepilnus divus mēnešus.Ar cietuma priekšnieka atļauju viņš drīkst izmantot arī mobilo telefonu.

Vecumniekos J. Hlevickis strādā par noliktavas pārzini, bet, tā kā tas ir atklāta tipa cietums, ar iestādes vadītāja atļauju iespējams uz noteiktu laiku šo teritoriju pamest. J.Hlevickis, kurš pēc profesijas ir ārsts, noslēdzis līgumu ar Jūrmalas slimnīcu, kur, strādādams par klīnisko fiziologu, nodarbojas ar funkcionālo sirds izmeklēšanu. Slimnīcā viņš strādā trīs dienas jeb 20 stundas nedēļā. Naktis gan viņam jāpavada Vecumnieku cietumā.

J.Hlevickis iepriekš vainu nav atzinis un, kā ziņo LA, arī pa telefonu tagad runā izvairīgi. ''Domāju, ka tās (Jūrmalgeita - red.) bija politiskas spēles. Uzsvēršu, ka KNAB pret mani nebija nekādu pretenziju – es biju tikai liecinieks –, bet beigu galā kļuvu par notiesāto.''

Vaicāts par nesenā pilsētas mēra Raimonda Munkevica aizturēšanu, viņš norāda, ka šīs lietas materiālus nepārzin. "Bet, ja atbilst patiesībai tas, kas izskanējis atklātībā, domāju, ka Munkevica kungs gāja ''uz visu banku'' – vai nu kas bija jādara, vai opozicionāriem jāpadodas," spriedis J.Hlevickis.

Politikā viņš tuvākājā laikā iesaistīties vairs nedomājot. ''Gribu atjaunot terapeita sertifikātu un pēc soda izciešanas strādāt par ārstu.''

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas