Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Ievēlēta jauna Latvijas Gāzes padome

AS Latvijas Gāze (LG) šodien akcionāru sapulcē iecēla jaunu uzņēmuma padomi.

Ņemot vērā LG padomes locekļu Matiasa Kolenbaha, Uves Fipa un Damiana Banjana iesniegumus par atkāpšanos no LG padomes locekļu amatiem, akcionāri lēma par jaunu uzņēmuma padomi.

Jaunajā LG padomē uz trim gadiem ievēlēti esošie padomes locekļi - Kirils Seļezņovs, Nikolajs Dubiks, Jeļena Mihailova, Juris Savickis, Olivers Gīze un Jorgs Tumats.

Tāpat LG padomē iecelti Krievijas gāzes koncerna Gazprom virzītais Vitālijs Hatjkovs, Krievijas kompānijas Rosneft gāzes biznesa plānošanas, efektivitātes vadības un attīstības departamenta direktors Oļegs Ivanovs, Marguerite Adviser S.A. galvenais izpilddirektors Nikolass Merigo Kuks, Marguerite Adviser S.A. investīciju direktors Gijoms Rivrons un Vācijas kompānijas FAKT Energy AG galvenais izpilddirektors Hanss Pēters Florens.

Jau ziņots, ka LG peļņa pērn bijusi 30,5 miljoni eiro, liecina kompānijas nerevidēts 2015.gada finanšu pārskats. 2014.gadā LG nopelnīja 30,07 miljonus eiro.

2015.gads pasaules naftas tirgos iezīmējās ar būtisku cenu kritumu, kas atstāja ietekmi gan uz LG vidējo dabasgāzes iepirkumu cenu, gan arī uz 2015.gada ieņēmumiem. 2015.gada 12 mēnešos patērētājiem pārdota dabasgāze un sniegti pakalpojumi par 445 miljoniem eiro. 2014.gadā LG pārdeva gāzi par 503 miljoniem eiro.

Kopumā LG 2015.gadā patērētājiem pārdeva 1,32 miljardus kubikmetrus dabasgāzes. Salīdzinājumā ar 2014.gadu pārdotās dabasgāzes apjoms pieauga par 2%.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas