Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Igaunijas eksperts LDz nodarbosies ar infrastruktūras attīstības procesu uzlabošanu

Bijušais Igaunijas dzelzceļa kompānijas _Eesti Raudtee _valdes priekšsēdētājs Kaido Simmermans pieņemts darbā VAS Latvijas Dzelzceļš, domājot par to, kā varētu padarīt ātrāku un labāku dzelzceļa satiksmi, kā arī saņemt "svaigu skatījumu no malas", norādīja uzņēmumā.

Simmermana uzdevums esot uzlabot esošos procesus uzņēmumā, jo Igaunijas dzelzceļā viņa vadībā ir veikti apjomīgi efektivizācijas darbi. Efektivizācija vairāk esot saistīta ar dzelzceļa un infrastruktūras attīstību, ne gluži ar kravu pārvadājumiem, uzsvēra LDz.

Ka par VAS Latvijas Dzelzceļš (LDz) galveno inženieri sācis strādāt bijušais Igaunijas dzelzceļa kompānijas Eesti Raudtee valdes priekšsēdētājs Kaido Simmermans, vēstīja laikraksts Dienas Bizness. LDz prezidents Uģis Magonis laikrakstam skaidrojis, ka galvenā inženiera amats izveidots no jauna.

Koncerns Latvijas Dzelzceļš sastāv no valdošā uzņēmuma LDz un piecām meitassabiedrībām - AS LatRailNet, kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, SIA LDz Cargo, kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmuma SIA LDz Infrastruktūra, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmuma SIA LDz Ritošā sastāva serviss, kā arī apsardzes uzņēmuma SIA LDz Apsardze.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas