Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Iluzionistu pēc trīs dienu ilgā trika ar elektrību nogādā slimnīcā

Iluzionists Devids Bleins pirmdien nogādāts slimnīcā pēc tam, kad īstenojis iespaidīgāko triku savā karjerā, trīs dienas atrodoties elektriskās strāvas ietekmē, vēstīja ārzemju mediji.

Iluzionists nedēļas nogalē Ņujorkā īstenoja vēl nebijušu šovu – viņš nolēma savu ķermeni pārvērst par strāvas vadītāju starp diviem spēcīgiem elektriskās strāvas avotiem. D.Bleins paziņoja, ka šo dienu laikā viņa ķermenis tiks pakļauts vienam miljonam voltu, tādējādi padarot šo triku par bīstamāko viņa dzīvē, ziņoja Fox News.  

Triku D.Bleins īstenoja Ņujorkā, Manhetenas rajonā, kur to nāca vērot arī daudzi ziņkārīgie, tostarp arī tādas slavenības kā komiķis Kriss Roks, režisors Darens Aranofskis un citi, ziņoja portāls wenn.com.

“Cilvēki lieliski novērsa uzmanību,” pēc pirmās, pie elektrības pieslēgtās diennnakts atzina D.Bleins. Viņš sacīja, ka miega badu pārciešot labi, taču smagais tērps, kurš sverot vairāk kā 12 kg, un stāvēšana kājās gan radījusi nelāgu sajūtu – viņa kājas tik ļoti piepampušas, ka pat pārplēsušas kurpi. Turklāt arī tāpēc, ka divas nedēļas pirms šī trika D.Bleins badojies, viņam sameties nelabi. Viņš izvēmis kuņģa saturu, un vemšana līdzinājusies sajūtai, it kā kāds viņam sistu pa kuņģi, atzinis iluzionists.

Patiesībā trika laikā iluzionists nekādām briesmām netika pakļauts – visu elektrību novadījis viņa īpašais tērps, atzinuši zinātnieki. Būtisks vien bijis princips, kas tika izmantots šī tērpa radīšanā – proti, iluzionists izmantojis zinātnieka Maikla Faradeja atklājumu jeb Faradeja būra principu, kurā būra struktūra darbojas kā elektrības vadītājs.

Pēc trika īstenošanas D.Bleins nogādāts slimnīcā uz veselības pārbaudi. Pēdējiem spēkiem vēl pārvietojoties uz automašīnu, iluzionists tomēr paguvis īsi aprunāties ar savu līgavu un supermodeli Alizī Ginošetu, kā arī viņu noskūpstīt, vēstīja wenn.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas