Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Īslīces SOS ciemata bērnudārzs var izrādīties lieks

Īslīces SOS ciemata teritorijā esošais bērnudārzs 2012. gadā var izrādīties nevienam nevajadzīgs, raksta portāls bauskasdzive.lv. Izrādās, ka 2012. gadā tiks pārtraukta visu SOS ciematu bērnudārzu finansēšanu.Turpmāko to uzturēšanu būtu jāpārņem pašvaldībai, stāstīja Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja.

Viņa aicinājusi par to domāt arī Bauskas novada domi. Pašvaldība iegūtu moderni aprīkotu ēku ar labu materiāli tehnisko bāzi un augsti kvalificētiem speciālistiem. Bērnudārzā ir vietas 80 bērniem, pašlaik tajā četrās grupās ir 73 audzēkņi.Kā norādīts portālā, pēc I.Palejas uzklausīšanas deputāti pauda šaubas, vai pašvaldībai ir nepieciešams vēl viens bērnudārzs. Kad tiks pabeigti visi iecerētie remonti «Zīlītes» un «Pasaulītes» abās filiālēs, tajās būs vieta papildus 180 bērniem. Precizējot bērnu reģistru, var izrādīties, ka pēc pāris gadiem būs problemātiski nokomplektēt visas vietas esošajos bērnudārzos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas