Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jau otro reizi notiks Mārketinga un komunikācijas ekspertu diena

Viesnīcā Tallink Hotel Riga 28.oktobrī jau otro gadu notiks Mārketinga un komunikācijas ekspertu diena, kuras ietvaros labākie eksperti Latvijā no dažādu jomu aģentūrām, uzņēmumiem un organizācijām uzstāsies ar aktuālām tēmām un iedvesmojošiem stāstiem.

Prezentācijas norisināsies uz trīs paralēlām skatuvēm trīs dažādās telpās (small business, B2B, B2C), kas ļaus vienas dienas garumā izvēlēties visnozīmīgākās un katra dalībnieka specifikai atbilstošākās tēmas, izveidojot dienas programmu pēc savām vēlmēm. 

Digitālā laikmeta pirmsākumi, datu vizualizācija, neatvairāma un spēcīga zīmola izveide, veiksmīga sadarbība ar klientu un reklāmas aģentūru, prasmīga auditorijas uzrunāšana – tikai dažas no tēmām, kas mūsdienās ir svarīgas ikviena uzņēmuma darbībā. Turklāt kā jaunums šogad – katrā no sadaļām notiks diskusijas starp speciālistiem, lai kopīgi izprastu, kādi izaicinājumi jāpārvar  jaunajiem uzņēmējiem, uzsākot biznesu, piedāvājot neierastu produktu un veidojot reklāmas kampaņu. Savukārt pieredzējušie uzņēmēji atklās, kāds ir viņu veiksmes noslēpums un kā būt labākajam starp labākajiem.

"Rītdiena bija vakar," atzinis radošais direktors Gatis Rozenfelds, kurš ekspertu dienas noslēgumā atklās, kā, mainoties laikmetam, mainās spēles noteikumi un kā tiem līdzi jāmainās arī reklāmai. 

“Cilvēks nemainās. Psiholoģiskie mehānismi ir tieši tādi paši kā iepriekš. Tradicionālā reklāma nemirs, bet arvien vairāk apaugs ar sociālās refleksijas un iesaistes metodēm. Kā teica senajā Ķīnā: "Dzirdēji – aizmirsi, redzēji – iegaumēji, iesaistījies – saprati“. Tieši iesaistīt, iesaistīt un vēlreiz iesaistīt patērētāju, uzaicinot viņu piedalīties reklāmas notikumā ar dažādu digitālo instrumentu palīdzību, tuvāko gadu laikā ir vienīgais nozīmīgais jebkura mārketētāja un reklāmista uzdevums," norādījis Rozenfelds.

Vēl lektoru vidū būs iespēja dzirdēt nozares profesionāļus no tādām sabiedrisko attiecību, reklāmas un digitālajām aģentūrām kā DDB, Alpha Baltic, MOOZ, Hauska & Partneri, Olsen & Partners, Repute, Komunikācijas aģentūra/Edelman Affiliate, kā arī uzņēmumiem TELE2, Transcom, Infogr.am, TNS Latvia, TRIVIUMS, Raw Garden, Coffee Tower u.c.

Mārketinga un komunikācijas ekspertu dienu 2014 rīko pilna servisa pasākumu organizēšanas aģentūra iDEA HOUSE events.

Pilna pasākuma programma un reģistrācija: ej.uz/ekspertudiena

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas