Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Jēkabpilieši vēlas, lai pilsētā tiktu slēgtas visas spēļu zāles

Pēc asiņainajiem 25.janvāra Jēkabpils notikumiem pilsētas iedzīvotāji vēlas, lai tiktu slēgtas visas spēļu zāles, raksta laikraksts Neatkarīgā. Pilsētā šobrīd darbojas astoņas laimētavas, kas nelielajai Jēkabpilij ir pārāk daudz, uzskata iedzīvotāji. Kopumā Jēkabpilī ir 13 vietas, kurās atļauts nodarboties ar azartspēlēm.

Dažas laimētavas ekonomisku apsvērumu dēļ slēgtas un darbojas astoņas, kas nelielajai pilsētai ir par daudz, laikrakstam stāstīja pilsētas domes deputāts un uzņēmējs Aigars Nitišs. Pašvaldība juridiskajam dienestam un Administratīvā departamenta direktoram Guntaram Gogulim līdz 17. februārim uzdevusi sagatavot priekšlikumus, ko dome var darīt tūlīt un ko valsts likumdevējiem ierosināt mainīt likumos, lai mazinātu spēļu biznesa negatīvo ietekmi uz sabiedrību.

Top komentāri

*****
*
Manis pēc varētu aizklapēt visas spēļu zāles ne tikai Jēkbpilī un Latvijā, bet visā pasaulē, ja būtu jābalso, balsotu par. Taču cik iezīvotāju to vēlas? Vai kāds ir saskaitījis? Vai tas nav kārtējais populisms, kas tik raksturīgs tiem, kam skaļākas rīkles un kuri uzskata, ka izsaka visu vēlmes?
Imants
I
Kāpēc tik mazā pilsētā kā Jēkabpilī ir vajadzīgas 8 laimētavas? Tur nevienai nevajadzētu būt! Normāli būtu, ka tās spēļu zāles atļauj kaut kur vienā vietā. Ja esi atkarīgai vai nav naudu kur likt - brauc tur un spēlē. Bet šādi kad ar tām ir pilna Latvija tur kaut kas nepareizi izskatās. Ok, pieņemsim, ka nav tur naudas atmazgāšana (nu LIELS pieņēmums, manuprāt). Bet vai tiešām visiem šitiem TV pensionāru naudas izkrāpšanas šoviem un spēļu zālēm vajag dot iespēju pec iespējas lielākai daļai iedzīvotaju atņemt naudu? Ja Tev patīk spēlēt - aizbrauksi reizi mēnesī 100 km kaut kur uzspēlēt. Bet ja tev vajag jau katru vakaru uzspēlēt - tā jau ir atkarība. Nav ko ļaut vairot atkarību. Varbūt vēl narkotikas legalizēsim!? Jēkabpilī nevar kādas 8 oficiālas narkotiku tirdzniecības vietas uztaisīt? Varbūt tanīs pašās laimētavās - lai pie reizes dullumā arī pārējo naudu notriec!
j-pilietis
j
PIEKRĪTU UN ATBALSTU...cilvēki, kuri nospēlē visu savu algu, pensiju vau pabalstu ir liels posts ģimenēm, tikai azartspēļu bizness biedē, ja aizslēgs visas zāles, tad vairosies pagrīdes azartspēles. Dziļi, dziļi šaubos, jo vidusmēra ģimenes spēlmanis nemeklēs nelegāli organizētas azartspēles. Un...ja arī apmeklēs, bet zaudēs, tad būs liels % tādu, kuri aiz sarūgtinājuma ziņos policijai par nelegālajām spēļu zālēm. Tāpēc.....LAI SPĒKS JĒKABPILS PAŠVALDĪBAI TIKT GALĀ AR ŠO ĢIMEŅU POSTU.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas