Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Jelgavā uz karstām pēdām par velosipēda zādzību aiztur vīrieti

Pirmdienas vakarā plkst.22 policija saņēmusi informāciju, ka Jelgavā, Katoļu ielā, pie lielveikala, 1983.gadā dzimušajam vīrietim nozagts velosipēds. Uzsākot operatīvās meklēšanas pasākumus, patruļpolicijas darbinieki aizdomās turēto personu aizturējuši Pulkveža O.Kalpaka un Zirgu ielu krustojumā.

1971.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Jelgavas īslaicīgā aizturēšanas vietā, informē policija. Savukārt velosipēds tika atgriezts īpašniekam.

Uzsākts kriminālprocess. Izmeklēšanas laikā tiks noskaidrota aizturētās personas saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Policija atgādina, ka velosipēdu nevajag atstāt bez uzraudzības, tam jāiegādājas drošības slēdzene, vislabāk - metāla U–veida slēdzene. Tāpat ieteicams, neatstāt uz velosipēda vērtīgas mantas. Policija iesaka velosipēdu novietot pārredzamā, apgaismotā vietā, neatstāt to uz balkona 1.stāvā, nedot pavizināties ar velosipēdu mazpazīstamām personām.

Ja tomēr velosipēds tiek nozagts, par zādzības faktu nekavējoties jāziņo policijai. Velosipēda nozagšanas gadījumā ne tikai jāuzrāda dokumenti, kas apliecinātu velosipēda piederību, bet ir arī svarīgi, ja iedzīvotājs var nosaukt velosipēda rāmja reģistrācijas numuru vai arī kādu no velosipēda speciālām atpazīšanas zīmēm, piemēram, velosipēda rāmī kas speciāli iegravēts. Svarīgi, ja ir velosipēda fotogrāfija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas