Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Plānots, ka no nākamā gada skatītājiem vairāk nebūs pieejams LNT ziņu raidījums Top 10, savukārt raidījums 900 sekundes būs skatāms TV3 plkst. 6.00 no rīta, bet raidījums Degpunktā – pusdeviņos vakarā

Kanāli sievietēm un bērniem

Nesen publiskajā telpā izskanējušās ziņas par Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT) kanāla likvidāciju izrādījušās patiesas. Piektdien kompānijas All Media Baltics vadītājs Kristians Antings paziņoja, ka no nākamā gada sakarā ar zīmola maiņu uz TV3 zīmolu LNT un Kanālu 2 aizstās jauni kanāli mediju grupas TV produktu portfelī. "Nu jau vairāk nekā 20 gadu mūsu grupas mediji ir nozīmīgi lielai daļai Baltijas valstu iedzīvotāju. TV3 zīmols ir pazīstams gandrīz 100% mājsaimniecību visā Latvijā. Tieši tāpēc esam nolēmuši arī citus mūsu mediju grupas satura produktus piedāvāt ar TV3 zīmolu, radot vienotu produktu saimi," stāsta Antings.

Top komentāri

Enģeļa viesis
E
Ir izvērtēts ieskats TV3 ētera darbībā. Kopš tā laika, kad sapratu, šo TV3 stilu, nekad to neskatos. Briti ir prasmīgi, bet sintētiskie meli reāli spiežas caur šī kanāla ēteru. Latvijā vispār ar informāciju, kas atbilstu Latvijas tautas prasībām ir slikti. Ir tikai tie rietumu izsaldinātie mēģinājumi izklaidēt, nedodot ieskatu realitātē , plus vien-polāra tendencioza informācija.. Žurnālistikas vispār nav, kur nu vēl par žurnālistu pētījumiem un toties vietā nākusi propaganda, bez analīzes.
Krējums Saldais
K
Kanāli sievietēm un bērniem - ļoti pārdomāts un dziļdomīgi gudrs lēmums. Patiešām, kāpēc mums vajadzīgas ziņas, viedokļi, izglītojošie un citi autorraidījumi, ja var laist multenes un ToŠopu?
no Jūrmalas
n
Cik stulbs un aprobežots viedoklis. Būtībā tas ir atklāts eksisms- iedomājušies, ka sievietēm patīk stulbi šovi un ziepju operas, bet vīriešiem - bojeviki un politika
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas