Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Kariņš uzdevis ministriem pārskatīt valsts iestāžu izdevumus

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ir izdevis rezolūciju visiem ministriem, uzdodot pārskatīt valsts iestāžu izdevumus un neizlietoto finansējumu novirzīt Covid-19 seku mazināšanai, informē premjera birojs.

"Covid-19 pandēmijas rezultātā ir virkne pasākumu, kas šogad ir atcelti un nenotiks. Esmu uzdevis ministriem pārskatīt valsts iestāžu izdevumus. Neizlietoto finansējumu valdība novirzīs Covid-19 seku mazināšanai. Esmu aicinājis uz šādu rīcību arī neatkarīgās valsts institūcijas," pauda Kariņš.

Ministriem informācija par neizlietoto finansējumu ir jāiesniedz finanšu ministram Jānim Reiram (JV), kurš to apkopos un izskatīšanai valdībā virzīs lēmumprojektu par šo līdzekļu novirzīšanu valsts budžeta programmai Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem.

Top komentāri

To Kariņs
T
Ķeries tak reiz nopietni klāt tai blatu un draugu-valsts pārvaldes sistēmai: To pašu SPKC var samazināt tur strādājošo skaitu vismaz par 30 %...Tur pilns ar nevajadzīgām nodaļām un liekiem darbiniekiem.
Keramzīts
K
Kariņ, kad beidzot pārskatīsi MK nevajadzīgos izdevumus?????Ko tur dara tadi Paradnieki?????
Nevis jāskata,bet jādara
N
Vai tad vēl joprojām nav skaidrs,ka ar milzīgo finansējuma palielināšanu visām partijām,un prēmijām un piemaksām ministriju ierēdņiem,tikai par savu ikdienas darba pienākumu veikšanu,mēs ne tikai nekad nesasniegsim Eiropas Ziemeļvalstu labklājību,bet iedzīvosimies vienīgi vēl lielākos parādos nekā Grieķija!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas