Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kārsavā sievieti aplej ar benzīnu un aizdedzina

Pagājušā diennaktī ap pusnakti smagus miesas apdegumus guvusi sieviete, kuru, iespējams, kompānijas biedri aplējuši ar benzīnu un aizdedzinājuši, portālu Diena.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Iespējams, vairāki cilvēki kopīgi lietojuši alkoholu un šajā laikā noticis negadījums. 57 gadus veco sievieti ar smagiem apdegumiem no rīta atraduši kaimiņi, kuri arī izsaukuši mediķus. Cietušo sievieti mediķi nogādāja uz slimnīcu Rīgā. Notikušo izmeklē policija.

Savukārt Jaunjelgavā kāda 21 gadu jauna sieviete smagas traumas guvusi, nokrītot no sporta zāles jumta, kur, iespējams, kopā ar citiem jauniešiem lietojusi alkoholu. Kad kompānija sēdējusi uz jumta, nolūzusi tā mala un jaunā sieviete nokritusi. Mediķi cietušajai konstatēja ribu un atslēgas kaula lūzumu.

Līvbērzē kādai 85 gadus vecai sievietei mediķi konstatēja kājas sasitumu un iespējamu kaula ievainojumu pēc tam, kad viņa bija iekritusi kanalizācijas šahtā. Sieviete nogādāta slimnīcā.

I.Bukša apgalvoja, ka aizvadītajā diennaktī negadījumos cietuši arī bērni. Daugavpilī deviņus mēnešus vecs mazulis applaucējies ar tējkannas verdošo ūdeni, bet Viļānu novadā kādai gadu vecai meitenei gailis ieknābis ausī.

Kopumā NMPD darbinieki aizvadītajā diennaktī devās uz 1294 izsaukumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas