Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kozlovskis atturīgs par Drošības policijas un Lapsas strīdu

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Reformu partija) ir atturīgs komentāros par Drošības policijas (DP) un žurnālista Lato Lapsas viens otram veltītajiem pārmetumiem.

"Viens saka vienu, otrs saka otru. Risinājums būs, bet tam ir noteikta kārtība," portālam Diena.lv sacīja iekšlietu ministrs. Viņš uzskata, ka taisnību jāmeklē sāktajā procesā, tādēļ ministram dīvaini būtu komentēt jautājumus situācijā, kad viņš nav procesa virzītājs.

Jau vēstīts, ka šopavasar - pusotru gadu pēc Lato Lapsas, Agneses Margēvičas un Kristīnes Jančevskas grāmatas Cits ķēķis: zem likumīgā "jumta" izdošanas - policijā saistībā ar to sākts kriminālprocess. Lieta sākta pēc Krimināllikuma 144.panta par korespondences, pa telekomunikāciju tīkliem pārraidāmās un citas informācijas noslēpuma pārkāpšanu. 

Lapsa ir pārliecināts, ka drošības iestādes pret viņu sākušas sazvērestību, un pat ir izveidota darba grupa, kuras uzdevums - atriebties par amatpersonām nepatīkamas informācijas publicēšanu grāmatā Cits ķēķis: zem likumīgā "jumta". Savukārt Drošības policija noliedz, ka būtu iejaukusies Lapsas žurnālista darbībā vai censtos safabricēt kriminālprocesu pret viņu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas