Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

KPMG uzņēmējiem rīkos bezmaksas semināru par to, kā sagatavoties eiro ieviešanai

Lai palīdzētu Latvijas uzņēmumiem sagatavoties eiro ieviešanai, starptautiskā biznesa konsultāciju kompānija KPMG rīkos bezmaksas semināru Eiro ieviešana – izaicinājums vai kontrolēts process.

Seminārā uzņēmējiem būs iespējams iepazīties gan ar Igaunijas uzņēmumu pieredzi, gan arī iegūt praktiskus padomus, kā labāk sagatavot tieši savus uzņēmumus eiro norēķinu uzsākšanai. Seminārs notiks 18.jūlijā Rietumu Banka Capital centre, 3.stāva konferenču zālē, Vesetas ielā 7, Rīgā.

Semināru vadīs KPMG Baltics SIA partneris Ondrejs Fikrle, kurš iepazīstinās dalībniekus ar eiro ieviešanas starptautisko pieredzi, savukārt uzņēmējus par Latvijas eiro ieviešanas aktualitātēm un izaicinājumiem informēs Finanšu ministrijas Eiro projekta vadītāja Dace Kalsone.

Igaunijas bankas Versobank finanšu direktors Svens Raba dalīsies ar savu praktisko pieredzi, ieviešot eiro Igaunijas bankā, bet KPMG Baltics SIA IT risku un vadības menedžeris Kārlis Mālnieks atgādinās, ka eiro ieviešana nav "raķešu zinātne", jo procesa pamatā ir skaidri definētas prasības un precīzi koordinēts IT izpildījums.

Saistībā ar eiro ieviešanu komersantiem ir jāievēro arī dažādas juridiskās nianses, ar kurām uzņēmējus iepazīstinās zvērinātā advokāte Ieva Tillere-Tilnere.

Pieteikties uz semināru iespējams līdz 16. jūlijam, sūtot e-pastu uz [email protected]. Iepriekš reģistrējoties, dalība seminārā bez maksas. Plašāk ar semināra programmu iespējams iepazīties KPMG mājas lapā: http://www.kpmg.com/lv/lv/services/semin%C4%81ri/lapas/default.aspx




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas