Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kučinskis prasīs ministriem regulāri atskaitīties par valdības rīcības plāna izpildi

Ministriem būs nepieciešams regulāri atskaitīties par valdības rīcības plāna izpildi, tā trešdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni atzina Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), kurš no savas puses solīja veikt situācijas monitoringu.

Premjerministrs norādīja, ka valdībai īpaši būtiska ir rītdiena, kad norisināsies Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes sēde.

"Tajā notiks diskusijas ar uzņēmējiem un arodbiedrībām. Tāpat tiek veikts darbs ar koalīcijas partneriem. Mēs pašlaik plānojam rīcības plānu apstiprināt nākamajā nedēļā, īpaši akcentējot darbus, kas veicami arī ministriju sadarbības ietvaros," viņš sacīja.

Kučinskis arī norādīja, ka panākta vienošanās par to, ka ministriem regulāri nāksies atskaitīties par valdības rīcības plāna izpildi. Turklāt premjers sola veikt situācijas monitoringu, "lai valdības rīcība būtu ar reāliem rezultātiem", tostarp veselības aprūpē.

Turpinot par veselības aprūpi, Vējonis skaidroja, ka problēmas veselības nozarē ir samilzušas, taču tās "krājušās gadiem ilgi", savukārt pašlaik notiekot aktīva diskusija no mediķu puses.

"Bet risinājumi ir jāmeklē. Man nepatiktu, ka tas tiktu darīts uz budžeta deficīta rēķina," atzina prezidents, kura ieskatā sākotnēji jāveic darbu izvērtējums un tad jāspriež par finansējuma piešķiršanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas