Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lattelecom paaugstinās pakalpojumu cenas

Maksas televīzijas un elektronisko sakaru komersants "Lattelecom" par summu "no dažiem santīmiem līdz pusotram latam" paaugstinājis abonēšanas maksu pakalpojumu paketēm, kurās iekļauta interaktīvā televīzija, informē "Lattelecom" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

"Pakalpojumu cenu izmaiņas klientiem galvenokārt saistītas ar MTG (Modern Times Group) koncerna pieprasītās maksas par kanālu LNT (Latvijas Neatkarīgā televīzija) un TV3 apraidi, sākot no 2013.gada 1.aprīļa," paskaidroja Bite.

Otrs iemesls cenu paaugstināšanai esot nepieciešamība investēt tehnoloģiskajā attīstībā. "Tehnoloģisko progresu nodrošina ilgtermiņa investīcijas, kuras "Lattelecom" pakalpojumu attīstībā veic regulāri. Lai arī turpmāk nodrošinātu saviem klientiem kvalitatīvus un inovatīvus pakalpojumus, kā arī teicamu servisu, sākot ar 1.jūniju, veiktas nelielas cenu korekcijas atsevišķiem abonentiem, par ko klienti ir individuāli informēti," informēja Bite.

Jau ziņots, ka aprīļa sākumā, pēc tam, kad "Lattelecom" parakstīja līgumu ar MTG par TV3 un LNT retranslēšanu interaktīvajā televīzijā par maksu, Bite teica, ka saistībā ar līguma parakstīšanu "Lattelecom" interaktīvās televīzijas pakalpojumu cenas netiks mainītas.

Kā izriet no "Lattelecom" mājaslapas, uzņēmums piedāvā lielu klāstu pakalpojumu komplektu ar dažādām interneta, televīzijas un balss tālruņa kombinācijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas